A nagy mellek és a “disznó” férfiak

Hú, mit tudnék én veled csinálni!?

Ha neked is nagyok a melleid, akkor biztos vagyok benne, hogy jó pár közönséges beszólást kaptál már életedben! 😉 Te hogy viseled ezeket?

Sokáig én szégyelltem magam, hogy úgy nézek ki, hogy ilyen reakciókat váltok ki?! Más lányok nem kaptak ilyen beszólásokat mint, én, velem biztos valami baj lehet…

Azt viszont sose értettem, hogy hogyan lehet, hogy csak mindig unszimpatikus, gáz pasasok veszik észre a melleimet?!

Megbámulni egy nagy mellű nőt

Forrás: varanus.blog.hu

Aztán egyszer csak leesett a tantusz!

De hát a nagy melleket nehéz eldugni, azokat nyilvánvalóan látja a többi pasi is! Csak vannak pasik, akik megtanultak viselkedni, képesek megállni, hogy kommentálják a “szokatlan”  látványt. Meg persze van egy nagy kupac, akit tényleg nem érdekelnek az extra bájak.

Időközben valamelyest megtanultam kezelni a helyzetet.

Most ott tartok, hogy zavarni, még mindig zavar az extra figyelem. De a beszólások hallatán már el tudom dünnyögni az orrom alatt, hogy:

“Jól van, b… meg, nézelődj! Legyen egy jó napod!”

Te hogy vagy ezzel? Mik a tapasztalataid? Most nyugodtan kipanaszkodhatod magad a hozzászólásokban! Vagy neked inkább pozitív tapasztalataid vannak? Azoknak pláne örülünk! Oszd meg velünk, sok nőnek segíthetsz vele!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “A nagy mellek és a “disznó” férfiak”

 1. Yuki Válasz

  Megszoktam ezt, nem is zavar igazán, és általában humorosan adják elő. Pl. egy bácsi a metrón: “Kedves kisasszony engedje meg, hogy megjegyezzem, hogy ön mellett biztosan nem éheznek a csecsemők!”
  Voltak köztük elég durvák is, az egyik fiatalember úgy fejezte ki “csodálatát”, hogy mellém érve ezt mondta: “De mellbe k**nálak”

  (Átlagos testalkatom van, kivéve, hogy K kosarasakat hordok)

 2. Ritu Válasz

  Ez nagyon jó, hogy leírhatjuk a tapasztalatainkat 🙂 Én is megosztok veletek valamit. 95E a méretem, jó pár ideje már. Szerintem jó nagyra nőttek az ikrek. Mások szerint is :)) …főiskolás voltam, egy török cserediák csoportot vezettem körül a városban, és a téren dolgozó melósok egyike oda szólt jó hangosan, hogy: EGEK, MEKKORA BEGYEK! 🙂 persze én jót mosolyogtam, de szegény török diákjaimnak elsőre nem tudtam hogy lefordítani, mivel ők is csak néztek, hogy mit mondott az “úri ember”, aztán körül írva lefordítottam nekik és ők is nevettek rajta, azóta is szálló igévé vált a beszólás és ha meglátnak a főiskolás társak, csak így fogadnak: Egek,mekkora begyek! 🙂

 3. Szabó Erzsébet Válasz

  K kosár? De jó, én már kezdtem magam ufónak érezni a H kosaraim miatt… Nekem is szóltak már be párszor, de a legviccesebb az volt amikor a kolléganőim súgtak össze a hátam mögött, illetve bámultak első alkalommal kigúvadt szemekkel az öltözőben. 😉 – amúgy ápolónő vagyok, szóval a betegekről ne is beszéljek. (Elmeosztályon dolgozom…)

Leave A Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük