Be-Fit Pharma Nord reklám: ha kövér vagy a barátnők is tesznek rád

Új fogyasztó tabletta a piacon

A napokban véletlenül csípetem el ezt a reklámot a tv-ben és teljese kiverte nálam a biztosítékot!

A forgatókönyv a következő:

  • A célcsoportot megtestesítő, (megjegyzem, szerintem formásan) telt,  fiatal lány egy kanapén szomorkodik, miközben a nádszál vékony barátnői jól szórakoznak ruhapróbálgatás közben.
  • A főhősnőnk szegény hiába próbálja elkeseredetten beleerőltetni magát a ruhába, amit a barátnők adnak neki.
  • A megoldás persze nem egy számmal nagyobb ruha választása és az undok barátnők lecserélése. Szerencsére van ez a klassz fogyasztótabletta, aminek a segítségével nem csak a ruha lesz rám jó, hanem a barátok is el fognak fogadni.

Nézzük meg egy kicsit alaposabban ezt a reklámfilmet!

Az látszik, hogy a reklámfilm fiatal korosztályra céloz, tippem szerint mindenképp 25 év alattiakat szeretne megszólítani.

Vajon mit üzen egy ilyen reklámfilm egy 12-14 éves lánynak, akinek a hormonjai éppen most varázsolnak zsírpárnákat a testére egyik napról a másikra?

Halál gáz, ahogy kinézel?! Szégyelld magad! Így nem élet az élet, nem hogy egy csinos ruhát, de még a kellemes, baráti programokat sem érdemled meg.

Ráadásul a hősnőt inkább mondanám átlagos testalkatúnak, mint kövérnek. Szóval az átlagos testalkat már gáz? Csak a szinte elérhetetlen vékonyság a szép? Amit megjegyzem, nem hiszem, hogy a csodabogyó beszedésével el lehetne érni…

Kérdés, hogy kell-e egyáltalán ez a fene nagy karcsúság?

Újszerű módon a nemkívánatos háj rezdülését premier plánban látjuk, aminek a célja az elborzasztás. Bár azért végeznék egy felmérést pasik körében hogy hány százalékuk találja a jelenetet inkább szexinek, és nem undorítónak?

Ti mit gondoltok erről a reklámfilmről?