Milyen az álom melltartó?

Érdekes tapasztalatokat szereztem a héten az “álom melltartó” kérdésben!

Felina melltartó nagy mellekre, nagy méretbenAz egyik vevőm (egy korombeli, csinos fiatal nő) segítséget kért tőlem a melltartó kiválasztásában. Feltettem neki a kérdést, hogy milyen melltartót keres, mi fontos számára.

Legnagyobb meglepetésemre pont az én “álom melltartóm” ellenkezőjét írta le!!! Ezen teljesen meglepődtem, hogy lehet ez? Ezek szerint nem mindenkinek az tetszik mint nekem? Így leírva már nagyon naivnak tűnik a feltételezésem….

Gyorsan fel is tettem a feliratkozós kérdőívemre a kérdést, hogy milyen a kitöltő álom melltartója. Eddig két válasz érkezett, és szerencsére mindkét hölgy hozzá is járult, hogy megosszam veletek itt  a blogon! 🙂

Anett álom melltartója:

Szeretem a merevítős, alul szivacsos melltartót, ami középre rendezi, kissé megemeli és tartja a melleimet! Lehet az, csipkés, áttetsző, sejtelmes, szexi, vagy egy hétköznapi kényelmes pamut melltartó is! Kedvelem a szép dekoltázst! Elterelő hadműveletként pedig nem árt, ha a mellekre terelődik a figyelem! 🙂

Katalin álom melltartója:

Elsősorban bőrbarát legyen, széles pánttal, tartsa és ha lehet formálja is kicsit a mellet. Koromnál fogva  inkább takarjon. Ha esetleg varrás nélküli az már plusz jó dolog!

Milyen a Te álom melltartód? Megosztod velem? Velünk?