Anita melltartókról testközelből

Mozgalmas napot töltöttem ma az Anita szakmai rendezvényén

Az Anita a nagy mellek specialistája. Meggyőződésem, hogy ők gyártják az itthon kapható legjobb minőséget. Rengeteg izgalmas háttértitkot tudtam meg a fehérnemű készítésről. Nem is beszélve méretezésről, az egyes modellek közötti különbségekről, a kidolgozásról, a felhasznált anyagokról.

Sőt még egy bemutató célból hozott speciális ergoline merevítőt is lenyúltam, hogy alaposabban szemügyre vehessem és bemutathassam nektek itt a blogba. Mentségemre szóljon, hogy egy csomó volt belőle, ha kérem biztos ideadták volna a szervezők. Csak valahogy nem adódott rá alkalom.

Szóval azért a gyártás nem fog leállni miattam… 🙂

Nem csak lázasan jegyzeteltem, hanem a fényképezőgépemet is kattintgattam a rögtönzött fehérnemű bemutatón. Mindezt azért, hogy szemléltessem, hogy a gyengécske fotós és a rossz fényviszonyok ellenére is milyen csábító például a Scarlett melltartó:

Scarlett melltartó-Anita fehérnemű

Szóval így néz ki ez az igéző melltartó retusálás és photoshop nélkül, olyan hús-vér nőkön mint Te.

A Scarlett melltartó az Anita egyik sikerterméke. Ezt az is alátámasztja, hogy már egészen I kosárig készül.

A kosár alsó fele egy stabil, ne rugalmas anyagból készül. Ez a rész adja a szép formát és a biztos tartást. A csipke rész viszont rugalmas, hogy tökéletesen illeszkedjen rád.  A képre kattintva megnézheted a profi fotókat is erről a melltartóról.

Folyt. köv.