Fűző: a női elnyomás jelképe vagy egy szexi fehérnemű?

Neked van fűződ?

Fűző: a szexi fehérneműTény, hogy a fűző az a fehérnemű, ami megosztja a véleményeket. De nem mehetünk el a tény mellett, hogy évszázadokig a női ruhatár alapdarabja volt.

Ráadásul napjainkban is nagy népszerűségnek örvend. Egyértelműen az egyik legszexisebb  fehérneműnek számít.

Szerencsére a mai fűzők már nem kínozzák meg úgy a nőket, mint az elődeik.

Mi nagy mellű nők persze most is hátrányból indulunk, hiszen a nagy kosárméretre illeszkedő, szexi, de mégis kényelmes fűzőkkel nem kényeztetnek el minket a fehérnemű gyártók.

A képen szereplő modell éppen kapható F kosárméretben, de ez sovány vigasz annak, aki mondjuk H kosaras melltartót hord…


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “Fűző: a női elnyomás jelképe vagy egy szexi fehérnemű?”

 1. Ra Válasz

  Bocsi, de én F kosaras melltartót hordok és nagyon tetszene ez a fűző.Nem tudnád megmondani, hogy hool kapható??

  • PapAgi Válasz

   Ez a fűző nekem is a gyengém. 🙂
   Egy svéd cég gyártja, akikkel egy ideje már tárgyalok a szállításról, de a termékeiket még én is csak képen láttam. Magyarországon nem lehet kapni.
   Ha gondolod, az első rendelésemben kérek egy ilyen fűzőt a méretedben. A megfelelő méret kiválasztásához kell a mellbőséged, mell alatti méreted és fűzőnél még a test-magasságod is.
   Az eladási ára várhatóan 11.900 Ft.

 2. Dóri Válasz

  Kedves PapAgi! Sikerült rendelned ebből a fazonú füzőből amit a képen látok??? Igaz, hogy még márciusban írtad de hátha tudsz még rendelni Érdekelne

 3. Dóri Válasz

  Kedves PapAgi! Nagyon szépen köszönöm a tanácsot, ez a fazon azért tetszik, mert jól összetartja a testet, és a nagy melleket, aki ezzel van “megáldva” az tudja milyen jó ha kicsit leszorít és összetart. Ha mégis sikerülne nagyon-nagyon örülnék, szines vagy fekete alakformáló “leszorító” trikót találnod mert ennek az anyaga ahogy látom erős lasztex összetart és nem “élnek” külön életet – amit csak az irigyel akinek kicsik a mellei – a barátnőim és én is állandóan keresem ezeket a nagy méretű melltartókat, Trikókat, bodykat, fűzőket, mert nem olyan könnyű méretet találni sajna, ha az ember lányának a méretei elütnek az átlagtól.
  Köszi még egysze,r figyelni fogom a kínálatot. Szia Dóri

Leave A Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük