Tehén vagy kurva legyek? Nyári öltözködés nagy mellekkel…

Itt a tavasz, ezerrel süt a nap, egyre kevesebb rajtunk a ruha így a női mellek is hirtelen láthatóvá válnak.

Ha neked is nagyok a melleid, akkor szerintem időről időre Te is szembesülsz a dilemmával hogy: ‘tehén’ vagy ‘kurva’ legyek? Elrejtsem a melleimet, vele együtt a derekamat, kerüljem a figyelmet vagy inkább mutassam meg?

A képen a gyönyörű színésznőt, Christina Hendricks-et látjátok. Az egyik képen csak magára kapott egy pólót, ami  valószínűleg marha kényelmes, de kövéríti és kevésbé vonzza a tekinteteket. A másikon pedig egy csinos, előnyös felsőt visel.

Christina Hendricks and her Mother Jackie Spotted Walking in Los Angeles

TEHÉN: ha egy bő, magasan záródó blúzt viselsz, ami leplezi a melleidet, az mindenképpen kövéríteni fog

Amikor a nagy mellek kitartják az anyagot, úgy tűnik, hogy az egész törzsed olyan átmérőjű, mint a mellbőséged. Nem látszik a sokkal karcsúbb mell alatti részed, derekad. Mit szépítsünk, kb. 15 kg-val kövérebbnek nézel ki a ténylegesnél. De cserébe nem kapsz akkora figyelmet a  környezetedtől.

KURVA: testhez álló felsőt viselve, semmi perc alatt meg kapod a kurva jelzőt

Ennek a felsőnek még csak nem is kell semmi extrának lennie. Tulajdonképpen annyira kivágottnak sem.

bordó póló nagy mellek

Ha pedig még látszik is az egész melled alig 10%-a, már egyből meg kapod, hogy ez, hogy kipakolta a melleit. Közben a kisebb mellű nők akár a mellük 50%-át is kipakolhatják, mégse éri szó a ház elejét.

És akkor mit csináljunk, hogyan öltözködjünk nyáron a nagy melleinkkel?

Megoldást sajnos nem tudok adni a problémára. Öltözködj úgy, ahogy jól érzed magad!

Azzal a gondolattal mindenesetre érdemes barátkozni, hogy Te melleid ekkorára nőttek és ez van. Ha mást ez zavar, vagy nem bírja szó nélkül hagyni, az róla szól és nem rólad.

Nyáron nekem például az atléta trikó a legkellemesebb viselet ugyanúgy, mint sokaknak. Értem én hogy vastag a karom és ez nem annyira dekoratív, meg a rám tapadó trikó megbotránkoztat másokat, de ezért nekem valami lepelben kéne rostokolnom +30 fokban?! Olyan vadidegen emberek miatt, akik az utcán mondjuk 3 másodperc figyelmet szentelnek rám, mielőtt továbbmennek?!

A képen nem én vagyok, csak illusztráció. 😉

pink póló