Cefamadar fogyasztószer reklám a tv-ben

A napokban lettem figyelmes az új Cefamadar étvágycsökkentő reklámjára a tv-ben. Itt a tavasz, és úgy tűnik nem csak a nagytakarítás, hanem a fogyókúra ideje is. Azon akadt meg a szemem, hogy nincs min megakadnia, elborzadnia.

Egy teljesen normál testalkatú, kifejezetten csinos nő eszmél rá a Cefamadar reklámfilmben, hogy neki aztán most tényleg le kell fogynia. Ahogy most kinéz ultragáz, így nem vehet részt családi rendezvényeken, vagy más izgalmas társasági programokon.

Milyen koncepció állhat a Cefamadar reklám mögött?

Miért nem egy valóban kövér nő szerepel a reklámban? Hogy a normál testalkatú nők is költsenek fogyókúrás szerre? Több vevő, több fogyókúrázó, extra zsíros profit?

Ha nem csak a tényleg kövér nők szedik ezt a homeopátiás fogyasztószert, hanem az átlagos, normál testalkatúak is, akkor sokkal többet el lehet belőle adni. Nehogy véletlenül egy a “főszereplőnél” vékonyabb nő balgán azt gondolja hogy, hogy neki nem is kell fogyókúráznia. Még a végén azt gondolná a néző, hogy ő úgy van jól, ahogy van és elégedett lenne magával.

cefamadar tabletta

Mennyibe kerül a karcsúság? Szerintetek mennyi a Cefamadar ára?

Gyors Google-s kutakodásom során arra jutottam hogy egy doboz 5-6.000 Ft-ba kerül. Egy dobozban 100 Cefamadar tabletta van, amiből napi 1-3 darabot kell beszedni. Tehát egy doboz kb 5 hétre lehet elég. Hogy a tapasztalatok mit mondanak a Cefamadar használatáról, nem tudom. Nem is az én tisztem eldönteni. Még az is lehet, hogy használ. Magát a reklámot tartom etikátlannak, mivel sok nő önbecsülését áshatja alá.

Te mit gondolsz? Írd meg a hozzászólásokban vagy ide kattintva az Angelina Fehérnemű Facebook oldalán.