Egy csodaszép tehermentesítő melltartó nagy mellekre kifejlesztve

Talán már tudjátok, hogy azért hívtam életre ezt az oldalt, illetve az Angelina Webáruházat, mert a nagy melleimre nehezen kaptam normális melltartót. Azóta  a visszajelzéseitekből tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémámmal.

Ricarda tehermentesítő melltartó G kosárigMivel időközben nagyon jó kapcsolatot sikerült kialakítanom a kedvenc fehérnemű márkáim forgalmazóival (Anita, Felina) folyamatos kísértésben élek, már ami a melltartókat illeti.

Pont mint egy gyerek az édességboltban. 🙂

Most például a képen látható csodás darabot szereztem be saját magamnak. Ez a melltartó olyan, mint az álom. A kosarak varrás nélkül készültek, így szép gömbölyű cicit csinál. Nekem az a mániám, hogy varrások ne üssenek át a felsőmön.

Ráadásul ez úgynevezett tehermentesítő melltartó, ami azt jelenti, hogy a hátrésze  stabilan, biztosan tart. A speciálisan puha és egyben rugalmas a vállpántja optimálisan illeszkedik a vállamra.

Az anatómiailag formázott merevítők szépen felfekszenek a bordáimra, egyáltalán nem nyomnak, szúrnak. Tényleg olyan érzés, mintha egy második bőröm lenne. Hihetetlenül kényelmes. Ráadásul a csipkebetétek még nőiessé is varázsolják. Imádom!!!