Elragadó ingek, felsők, blúzok kifejezetten nagy mellekre tervezve

Az ExtraMelltarto.hu nemrég múlt egy éves, és micsoda év volt! Köszönöm nektek az érdeklődést!

Kezdetektől az volt a dédelgetett álmom, hogy kifejezetten nagy mellekre tervezett felsőket, blúzokat is elérhetővé tegyek számotokra, meg persze magamnak is. 🙂

A csinos felsőkben, fájdalom, legalább annyira hiányt szenvedünk mi, a nagy mellű nők, mint a melltartókban, fehérneműkben….

Felsők nagy mellű nőknekVagyis már nem sokáig! Meggyőztem Tasi Szilvit, hogy dolgozzunk együtt egy a nagy mellű nők számára készülő kollekción.

Szilvivel tényleg megfogtuk az Isten lábát! 🙂 Kedves, segítőkész, profi a szakmájában! Meggyőződésem, hogy jó kezekben vagyunk!

Szilvi több, mint 10 évig készített szebbnél szebb modelleket az Artz Modell-nél. Hú, annyira gyönyörűek azok a ruhák. Mindig megcsodálom őket, mikor elmegyek egy üzlet előtt a plázában…

Az Artz Modell után Szilvi továbblépett, és már pár éve az egyik legnagyobb kereskedelmi tv-nél dolgozik stylistként.

Öltözteti a  műsorvezetőket, celebeket.

Ha sóhajtottál már fel egy show-műsor vagy netán a híradó közben, hogy basszus, de jó ez a ruha. Akkor könnyen lehet, hogy pont egy Szilvi által tervezett, készített rucit csodáltál meg.

Itt tudhatsz meg többet a tervezőnőnkről: MegjelenesTervezes.hu

Lássuk mivel kényeztet minket Szilvi:

Ing nagy mellekre
 Ing nagy mellű nőkre tervezve
 
 Felsők nagy mellekre tervezve
 Felső nagy mellekre tervezve

 

Apropó! Milyen színekben tudnátok elképzelni a fenti blúzokat? Írjátok be  a megjegyzés rovatba! Meg persze a véleményeteket is! 🙂


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Elragadó ingek, felsők, blúzok kifejezetten nagy mellekre tervezve”

 1. Judit Válasz

  Kedves Ágnes!

  Nagy öröm volt számomra rátalálni az oldalatokra.
  Hatalmas űrt töltötök be a piacon.
  Abba még csak beletörődtem, hogy nehezebben kapok magamra felsőket, de igazából sosem érettem miért pont a nagy méretű melltartóból kisebb jóval a választék.
  Nagy érdeklődéssel várom Szilvi kollekcióját, a rajzok alapján ígéretesnek bizonyulnak. Leginkább a hármas modell nyerte el a tetszésemet, de szívesen megtekinteném a többit is, ha elkészülnek a mintadarabok. Szinte bármilyen színben el tudnám képzelni, egyedül a rózsaszín nem tartozik a kedvenceim közé.
  Köszönöm, hogy felcsillantottad a reményt egy újabb szép darab megtalálására.

Leave A Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük