Külföldi fehérnemű márkák nyomában

Neked is nagyok a melleid? Szegényesnek tartod a fehérnemű üzletekben található kínálatot?

nyomozó lányHát nem csodálom!

Magyarországon elérhető 2-3 márka, akik minőségi és szép melltartókat készítenek nagy, E-I kosárméretben. És itt bezárult a kör!

Ha kicsit kitekintünk az országhatáron kívülre, azt látjuk, hogy számos olyan fehérnemű márka van, akik meseszép darabokat készítenek nagy mellekre.

Főként amerikai, angol márkák kényeztetnek minket, nagy mellű nőket.

Hogy ezek miért nem kaphatóak nálunk?

Talán azért mert kicsi a piac, eddig senki nem látott benne fantáziát, hogy itthon forgalmazza. Vagy egyszerűen a kereskedőnek nem éri meg a hazai forgalmazás.

Ha beírod a keresőbe, hogy “big cup bra”, egyből találsz pár nagy méretekre specializálódott, külföldi webáruházat

Ha izgatják a fantáziádat ezek a külföldi fehérnemű márkák, de nem mersz külföldről rendelni, érdemes körbenézned az aukciós portálon a női fehérnemű kategóriában.

Néhány márka, amire rákereshetsz:

  • Shock Absorber sport melltartók
  • Marks & Spencer melltartók (valamiért a magyar M&S üzletekbe a többségük nem jut el…)
  • Freya melltartók
  • George melltartók

Általában használt melltartókat fogsz itt találni, de olykor új darabok is feltűnnek. És ami a lényeg E, F, G, H stb kosárral is.

Gyakori panasz az olvasóim körébe, hogy szépek a termékek az Angelina Fehérnemű webáruházban, de nagyon drágák!!! Ezzel megint egyet kell értenem, tényleg magas az áruk.

Tudom, hogy ez bosszantó, mert a kisebb mellű nők gyönyörű, szebbnél-szebb darabok közül válogathatnak harmad annyiért, mint amennyibe nálam kerülnek a melltartók.

Ha úgy érzed, hogy nem engedheted meg magadnak, hogy nálam vásárolj, akkor ez egy alternatív megoldás lehet számodra. Ezeken a portálokon nagyon olcsón hozzájuthatsz a nagyméretű melltartókhoz.