Az ideális test, tényleg a Barbi Baba a befutó???

Mindig kiakadok, amikor holmi paraméterek közzé próbálják meg besorolni a nő testet. Az egyik testalkatot, mellformát kikiáltja a média szexinek, vonzónak és mindenki, aki ennek nem fele meg az bujdosson el, szégyellje magát, és költsön el vagyonokat a szépségipar szereplőinél, hogy megpróbáljon hasonlítani a kikiáltott ideálhoz.

Hogy nézel ki, ha igazán vonzó nő vagy a média szerint?

A média által sugározott ideális testkép

Vegyük észre, hogy ezek tanult ideálok. 40 éve egy magára adó, csinos, szexi nő  hegyes, csúcsos, kúp alakú ciciket varázsló melltartót viselt. Napjainkban a  meg a gömbre emlékezetező, kerek cicik a befutók. Remélem érzitek az ellentmondásosságot!!!!

Szóval azt mondom ne keseregj azon, hogy nem hasonlítasz az aktuális szépség ideálra, mert ez csak valami misztikus elérhetetlen kép, amit a reklámipar talált ki arra, hogy rávegyen téged arra, hogy minél több pénzt költs.

Milyen az igazi női test?

Az igazi, valódi női test

A bejegyzés illusztrációját szolgáló képek forrása: kivulbelulvonzo.sokoldal.hu. Szívből ajánlom az oldal meglátogatását, sok érdekes cikket találok itt divatról, öltözködésről stílusról, nőiességről.

Te mit gondolsz? Szerinted milyen az ideális női test? Van ideális? Mit teszel azért, hogy elérd az általad ideálisnak tartott testet? Pont úgy nézel ki, ahogy szeretnél? Oszd meg velünk a véleményedet!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “Az ideális test, tényleg a Barbi Baba a befutó???”

 1. Kiss Mária Andrea Válasz

  Szerintem nincs ideális nő test! Vagyis mindenkinek meg vannak a sajátos női idomai vagy nagyobbak,vagy kisebbek,de mindig van olyan pasi,akinek pont így kell az a nő,ahogy van!
  De! Tény és igazság,hogy nem mindegy mennyire kövér az ember! Nekem 5-6 kg feleslegem van,s ez többnyire meg is látszik rajtam,mivel alacsony vagyok és 158 cm-nél ez a súly már látványos! Sajna nem tudok lefogyni bár nagyon szeretnék.Lehet ez a koromtól is függ így 43 táján,de szerintem,akkor is tartsa magát egy nő a nőies formához,amennyire csak tudja!
  Ideális minden pasinak a vékony nő! Igen, és fiatal és szép és “egészséges”-bár ez utóbbit megkérdőjelezném- ,de legyen meg mindene és kész! …igen, elveszi feleségül,majd jönnek a gyerekek a család,a munka a ház a stb… és máris egy megfáradt súlyproblémával küszködő IGAZI NŐ lesz belőle!
  -Egyre több pasi ismerősöm ,mondja és vallja is, -nem kell neki a mai csajszi,hiszen semmit sem tud, de inkább a nőiesebb nő,aki már 35-ön is túl van esetleg ,és komolyabb és egyértelműbb,nem nyafogós és kiáll a családért a párjáért!
  -Tehát eldönteni,hogy kinek mi? Nem lehet! Ezt mindenkinek magának kell éreznie,de ha szereti egy férfi és így jó neki,ahogy van,akkor nincs hiba s súlyokkal! 🙂
  Tiszta,ápolt, és rendezett nő legyen a nő!!!!!!

Leave A Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük