Az ideális test, tényleg a Barbi Baba a befutó???

Mindig kiakadok, amikor holmi paraméterek közzé próbálják meg besorolni a nő testet. Az egyik testalkatot, mellformát kikiáltja a média szexinek, vonzónak és mindenki, aki ennek nem fele meg az bujdosson el, szégyellje magát, és költsön el vagyonokat a szépségipar szereplőinél, hogy megpróbáljon hasonlítani a kikiáltott ideálhoz.

Hogy nézel ki, ha igazán vonzó nő vagy a média szerint?

A média által sugározott ideális testkép

Vegyük észre, hogy ezek tanult ideálok. 40 éve egy magára adó, csinos, szexi nő  hegyes, csúcsos, kúp alakú ciciket varázsló melltartót viselt. Napjainkban a  meg a gömbre emlékezetező, kerek cicik a befutók. Remélem érzitek az ellentmondásosságot!!!!

Szóval azt mondom ne keseregj azon, hogy nem hasonlítasz az aktuális szépség ideálra, mert ez csak valami misztikus elérhetetlen kép, amit a reklámipar talált ki arra, hogy rávegyen téged arra, hogy minél több pénzt költs.

Milyen az igazi női test?

Az igazi, valódi női test

A bejegyzés illusztrációját szolgáló képek forrása: kivulbelulvonzo.sokoldal.hu. Szívből ajánlom az oldal meglátogatását, sok érdekes cikket találok itt divatról, öltözködésről stílusról, nőiességről.

Te mit gondolsz? Szerinted milyen az ideális női test? Van ideális? Mit teszel azért, hogy elérd az általad ideálisnak tartott testet? Pont úgy nézel ki, ahogy szeretnél? Oszd meg velünk a véleményedet!