Az első nagy kosaras melltartó teszt sikeresen lezárult

szexis nagy kosaras melltartoTalán még emlékeztek rá, hogy másfél hónapja kerestem egy melltartó tesztert itt a blogban.

Ide kattintva megnézhetitek az eredeti postot.

A képen látható dél-afrikai (!), 80F méretű modellnek kerestem tesztelőt és gazdát! Nagy örömömre hamar  jelentkezett egy tündér lány, Kovács Andi a “próbaba” szerepre. A próbababa szót is tőle tanultam.  🙂 Leegyeztettük a részleteket, eljuttattam Andihoz a szexi melltartót.

Hogy ez után mi történt, azt már Andi leveleiből idézem.

1. felvonás: A csomag megérkezik!

A csomag sikeresen tegnap délután megérkezett. Bocs, de este 10-ig dolgoztam és most sikerült csak a gép elé keverednem.
Felpróbáltam, a méret pont jó. Kicsit fura volt, mert én a rugalmasabb anyaghoz vagyok szokva. 🙂 Annyit már most mondhatok, hogy ennél a márkánál nagyon fontos a pontos méret.
De lesz időm, ez alatt a pár nap alatt jobban “megismerkedni” vele. Mert annyira szép, hogy munkához vétek lenne felvenni. 🙂
Köszönöm a lehetőséget. Pár napon belül jelentkezem tapasztalataimmal.

2. felvonás: A tapasztalatok

Próbálgattam, próbálgattam 🙂
A tapasztalataim: A mindennapokban kényelmes, már ha megszokta az ember lánya, hogy a megszokottól merevebb anyagból és másabb – tényleg kerekebb formákra 🙂 – szabták.
A hasonló adottságokkal rendelkező barátnőm is felpróbálta, általában egy méretet hordunk – eddig még mindig jó volt rá a melltartó amit a saját méretemre vettem- , de neki kicsi volt , egy mérettel nagyobb kosár kellene belőle.
Tényleg csak a pontos méretek birtokában, illetve próba után ajánlom a vásárlását.
Igazából nem negatívum, de ha egy kicsit szélesebb lenne a pántja akkor talán kényelmesebb lenne, de az is lehet, hogy csak szokatlan volt, mert másabbhoz vagyok szokva, nem tudom.
Ami a legjobban tetszett, hogy végre színes, ízlésesen mintás és nem egyszínű, na meg “nagymamás” szabású melltartó.
Szerintem a teltebb formákra nemcsak a 3 alapszínből – fehér-fekete-testszínű ez az elterjedtebb a boltokban tapasztalataim szerint-, van igény a fehérneműre. Hanem színes, mintás és egyéb fiatalos,normális darabot is kellene tervezni.
Jó lenne, hogyha nemcsak a B és időnként még a C kosárméretű nőkre gondolnának a trendek kapcsán, hanem a többi szerintem több százezer nőre, aki szeretne csinosan és normálisan öltözködni a mindennapokban. Ja és elérhető áron. 🙂

Nem tudom, hogy ez a próbadarab amit küldtél, mennyibe kerül, de ha nem 10 ezer felett, akkor szerintem lenne rá kereslet itthon is.

Összességében csak jó a tapasztalatom vele és nagyon örülök, hogy “véletlenül hozzád tévedtem be” :))), köszönöm még egyszer a lehetőséget!

Andi! Még egyszer köszönöm a segítséged és kommentjeidet! Remélem, még sok örömet fog telni ebben a csábos melltartóban!