Melltartó tesztelés, folytatás

Melltartó tesztelés-Felina csipke melltartó

Pár hete óriási érdeklődés közepette melltartó tesztelőket kerestem. A vagány rózsaszín szivacsos melltartóról már olvashattátok is Anikó beszámolóját. 🙂

Most pedig lássuk, hogy Ági mit tapasztalt,  a Marokkó csipkés Felina melltartónál:

 

“A tesztelésre kapott melltartó szerepléséről szeretnélek tájékoztatni.

Felina melltartók tesztelése

Először is tartozom egy vallomással: Utálom a melltartókat!

 Lehet bármilyen fajta, szép, egyszerűen ki nem állhatom ezt a ruhadarabot. Azért is vállalkoztam erre a tesztelésre, hátha pozitív irányban megváltozik a véleményem. Valószínűleg az utálat okozója én is vagyok.

Ezt a melltartót elnézve, mely tökéletesen rám illik, eddig valószínűleg rossz méretű melltartót próbáltam magamra erőltetni, többnyire sikertelenül. Több estémet tönkre tette a tökéletes ruha alatt lévő méregdrága, szép, ámde borzasztó kényelmetlen ruhadarab. Általában alig vártam, hogy levehessem. Ezért aztán többnyire nem túl szexi varrás nélküli, vagy pamut melltartókat viselek, amik kényelmesek ugyan, de nem tartanak.

Az általam tesztelt darab nagyon tetszetős, nőcis. A férjem tetszését is elnyerte, és ez nagy dolog.

A mérete mint mondtam tökéletes (ez D kosár, eddig C kosárnál nem vettem nagyobbat). Jól illeszkedik, megemeli a mellet és szép dekoltázst biztosít. Elég vastag pántja van, a kényelmet ez is biztosítja.

Kicsit féltem attól, hogy csipkés és nem pamut, lévén hogy nagyon érzékeny a bőröm, de az aggodalmam nem volt alapos. Semmi probléma nincs vele, nem bántja a bőröm, nem pirosodik ki. Több órát volt már rajtam, még egy egész napra nem mertem felvenni, az előítéleteimet nehéz legyőzni, de jó úton haladok.

Köszönöm a lehetőséget!

Üdvözlettel: Hasszánné Szondi Ági”

Szerezz be magadnak Te is egyet ebből a szuper jó kis melltartóból most! Kattints ide>>>