Vékony pántos top beépített melltartóval, nagy kosárméretkben

Egy különleges, beépített melltartós toppal bővült az Angelina Fehérnemű kínálata

melltartós top spagetti pántokkal

 

Tény, hogy nagy kosár méretekben az a melltartó a legkényelmesebb, aminek széles, lehetőleg alápárnázott vállpántjai vannak. De sajna, ezek a melltartó pántok nem túl szexisek, amikor kivillannak a felsőnk alól. 🙁

A képen látható topot a probléma megszüntetésére tervezték. 🙂

A topba ugyanis egy merevítős melltartót épített be a gyártó. Micsoda szuper ötlet!!!

Így nincsenek csúnya, kilógó váll és hátpántok!!!  Végre mi nagy mellű nők is kedvünkre hordhatunk vékony pántos topokat.

Ez  a melltartós top nyáron a legjobb barátod lesz! 🙂  De télen is klasszul ki tudod használni, hiszen áttetsző felsők alá is tökéletes választás.

Persze ezek a vékony melltartó pántok nem lesznek annyira kényelmesek, mint az alápárnázott vastag társaik, de hát valamit, valamiért.

Kipróbálnád ezt a melltartós topot? Mit gondolsz róla? Mondd el Te is a véleményedet a hozzászólások között!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Vékony pántos top beépített melltartóval, nagy kosárméretkben”

 1. Honey Válasz

  Iszonyat drága!!!
  Én vékonykának találom a pántot : pl. H-s kosárméretnél egyenlő a vállamputációval. Egyébként valami ilyen toppra régen vágyom már!

 2. Andi Válasz

  Kicsivel szélesebb vállpánttal elképzelhetőnek tartom, hogy használható is lehet C-kosárméretnél nagyobb adottságokkal rendelkező hölgyek számára is.

  Csatlakozom Honey véleményéhez, én is vágyom ilyesmi topra, de az én esetemben – 80F 🙂 – esetleg csak részleges váll amputáció lenne. 🙂

 3. Betti Válasz

  Igen,igazuk van az előttem szólóknak:75 E-nél is már nagyon vág a vékony vállpánt.Egyébként kipróbálnám,extra párnákkal beépítve,vagy esetleg jól tapadó,alul szilikonos melltartóval.

 4. Zsófi Válasz

  Nekem sem jön be annyira egyrészt az ára brutál, a pántok vékonyak, és ráadásul tök testhez simuló is.. Nyáron így nem is hordanám. A puding próbája az evés; kipróbálnám, ha az ölembe esne egy darab 🙂

 5. Éva Válasz

  Sziasztok! Nagyon jó lenne számomra is ha kicsit szélesebb pánttal készülne, valamint az ára is barátibb lenne, mivel a nyár nekünk is meleg. Mennyire jó lenne ha nem csak pici cicikre lennének laza felsők.-).
  Kérjük az árakat barátibbra kalkulálni. Amenyibe kerülnek, sokat ennyiből élnek meg havonta .-(((.

Leave A Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük