Megfordult már a fejetekben a mellkisebbítés?

2 comments on “Megfordult már a fejetekben a mellkisebbítés?”

 1. G. Kata Válasz

  Nos, igen, megfordult, de talán páran egyet fognak érteni az indokaimmal.
  Elöljáróban: A méretem 85 G a szülés óta. Azelőtt 85 DD-E-F . Nagyon szerettem futni járni, de már akkor is némileg gondot okozott egy JÓL tartó sportmelltartó beszerzése. Nos, ez mára szinte lehetetlenné vált. Egyrészt ekkora mellet egyszerűen lehetetlen úgy rögzíteni hogy nem ugráljon olyan módon, hogy egy idő után ne hol a “számban legyen” “hol meg a “bokámat ne verje”.
  Sokat dobott az önbizalmamon amikor a közelmúltban jó áron végre sikerült beszereznem néhány igazán minőségi darabot az egyik aukciós portálon.
  DE! A mellkisebbítés nekem elsősorban a mozgás miatt lenne frankó. Megelégednék már azzal is ha a kettőt egyformára szabnák, ugyanis a 85G az a jobb cicimre értendő, a másik az tképp 85E-s kb. Talán egyetértetek velem abban hogy nem volt egyszerű feldolgozni, tizenéveimben, hogy “túlméretes” vagyok és ráadásul az egyik nagyobb, másik kisebb..
  Most már inkább ez a 2 fő ok amiért a műtétet vállalnám: a futás meg hogy ha nagyok legalább egyformák legyenek.

  Bár amikor férjemet megkérdeztem, hogyha kés alá feküdnék, mi legyen :a kisebbet vetessük nagyobbra, vagy a nagyobbat kisebbre, szerintetek mit válaszolt? Naná hogy az elsőre szavazott. 🙂

 2. Kiss Andrea Válasz

  Sziasztok!
  Nekem 85H mellatrtót hordok jellenlegi pill. ami csak a Fővárosban tudtam beszerezni jól tart de a hátam úgyanúgy fáj, a szexi fürdőruháról ne is álmodjak csak horibilis összegért.Ezért varrodában készítettem inkább.
  Voltam konzultáción plasztikai sebésznél az az tanácsolta még nem szültem addig nem tanácsos műteni akkor még csak 85E melltartót hordtam. Azóta csak nőt egyébbként nem egy telt alkatom van. A férfi szemmel szép csak vele együtt élni nehéz.
  A műtétnek van jó és rossz oldala azért elmondják ott részletesen. Még nem tudtam rá venni magam.
  Mammográfián vicces volt a szitu mert azt hittem nem fér bele a gépbe. És persze melltartó nélkül veri a hasamat ami nem szexi egy 32 éves nőnek.
  Üdv:Andrea

Leave A Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük