Nekem a karácsony a kedvenc ünnepem! Te hogy vagy ezzel?

karácsonyi sütiŐrült, rohanó világban élünk és olyan jól esik kicsit megállni, több időt tölteni a családdal, barátokkal, önmagammal.

Nálunk bizony hamar előkerül a kártya, a társasjáték. Rengeteg unokatestvérem van, hamar összejön egy jó partira való társaság. 🙂

Ebben az időszakban olvasom el a könyveket is, amelyekre egész évben nem volt időm.

Már beszerztem az idei puzzel-t is, amit ki fogok rakni. Vagy legalábbis belekezdek… Valószínűleg lassan fogok vele haladni, a tesóm elkezd belekontárkodni, míg végül a meló 80%-át ő fogja megcsinálni.

Anyukám biztos felemlegeti majd, hogy még akár a festményt is befejezhetném, ami 2 éve fent porosodik a szekrény tetején, vagy dobjam már ki csudába. (Azon a karácsonyon biztos nem kaptam puzzle-t :))

Biztosan cukkolni fogjuk anyut, hogy idén már tényleg előadhatná az ősi családi karácsonyfa díszeket, miért rejtegeti évek óta.

karácsonyfa díszTörtént ugyanis, hogy pár éve szőrén-szálán eltűnt az összes karácsonyfa díszünk. Ott álltunk 24-én a csupasz fa alatt, sehol semmi dísz, már minden üzlet bezárt…

Azóta is minden évben egy csokitélapó a csúcsdíszünk! Olyan jól bevált ez a télapós “válság” megoldásunk, hogy már azért se használunk hagyományosat! 🙂

Biztosan vagyok benne, hogy nálatok is megvannak a hasonló karácsonyi rituálék!

Kívánom, hogy  teljen nagyon kellemesen a karácsonyotok, élvezzétek szeretteitek társaságát, egyetek finomakat, nevessetek sokat!