Te hogy vagy vele, ha a (nagy) melleid kerülnek szóba?

Szeptember közepén született meg bennem a végső elhatározás, hogy márpedig én elérhetővé teszem a nagy mellű magyar nők számára a csinos, szexi melltartókat.

Szintén szeptemberben kezdtem el a mesterképzést az Általános Vállalkozási Főiskolán, vállalkozásfejlesztés szakon. Gyorsan azt is kitaláltam, hogy a főiskolán tanultakat a „Melltartó Bussiness” (a továbbiakban MB) szemszögéből fogom nézni, illetve ha valamilyen feladat lesz, akkor azt is az MB-re vonatkozóan fogom megoldani.

Hát nem kellett sokáig várni a lehetőségre.

FélelemMár az első héten az egyik tárgy keretében azt a feladatot kaptuk, hogy csoportban találjunk ki és dolgozzunk ki egy innovatív vállalkozási ötletet, majd ezt prezentáljuk az órán. Természetesen a kis csoportunkban egyből előrukkoltam az MB ötletével. A többiek elfogadták az ötletemet. Majd egyből meg is szavazták, hogy én fogok prezentálni.  🙁

El nem tudom mondani, hogy milyen páni félelmet éreztem, hogy ki kellett állnom 30 ember elé a nagy melleimmel és a nagy női mellekről beszélni.

Igaz, hogy konkrétan nem a saját melleimről beszéltem, de elég szemmel látható volt az érintettségem a témában. És valószínűleg azt is hamar kitalálták az évfolyamtársaim, hogy személyes indíttatású volt az ötlet. A prezentáció előtti éjszaka egy szemhunyásnyit sem aludtam. A prezentáció végül is tűrhetőre sikerült, én meg túléltem.

Szóval nekem óriási stresszt jelentett a nagy melleimről beszélni. Pedig ha reálisan nézem ez egy gagyi iskolai feladat volt. 31 éves vagyok, adótanácsadó, komoly pénzösszegeket kezelek, dolgoztam már adóellenőrként és offshore szakértőként. Nincs szükségem másoddiplomára, az iskolába csak hobbiból járok.

Szerencsére, mióta átestem ezen az iskolai feladaton, semmiféle gondot sem okoz a nagy mellekről beszélni.

Hoppá! Most veszem észre, hogy az előző mondatban kicsit ferdítettem az igazságon. Van egy szituáció, amiben a MB téma még mindig fejtörést okoz nekem, de ezt majd máskor mesélem el…

Ha kíváncsi vagy az iskolai prezentációnkra, akkor ide kattintva megnézheted! 🙂

Tetszett a bejegyzés? Szeretnél értesülni te is az újdonságokról?Akkor iratkozz fel a hírlevelünkre!

[contact-form 4 “Feliratkozás oldalsávba”]