Szabott kosaras melltartó

Szabott kosaras melltartó

A szabott kosaras melltartó kettő vagy több részből készül. Úgy ismered fel, hogy van varrás, szabásvonal a kosáron. A szabott kosaras melltartó biztosítja a legjobb a tartást az összes melltartó fajta közül. Ennek egyszerű fizikai okai vannak a kisebb darabok kevésbé nyúlnak, deformálódnak el. Így több kisebb darab összevarrásával egy erősebb anyagot kapunk, mint ha egy összefüggő anyagunk lenne.

A szabott kosaras melltartó jellemzői:

A szabott kosaras melltartó a legbiztosabb tartást nyújtó melltartó fajta, amit eddig kitaláltak. Ha D-s vagy nagyobb kosarat hordasz, akkor mindenképp javasoljuk, hogy próbáld fel ezt a fazont. A szabott kosaras melltartók nagyszerű tartást és elismerésre méltó alakot kölcsönöznek.

Létezik két-, három-, de még négyrészes kosár is.  A legtöbb három- és négyrészes darabban a hónaljnál egy függőleges merevítő is bedolgozásra került. Ennek az a funkciója, hogy ne engedje oldalt szétfolyni a melleket, hanem elérje, hogy azok szépen középre rendeződjenek.

Így vékonyabb és fiatalosabb alakot kölcsönöz a dús keblű, vagy szétálló mellű hölgyeknek is, mivel gyönyörű formát ad a melleknek, és középre helyezi azokat.

Általában a szabott kosaras melltartók egyben a legdekoratívabbak is. Mivel a csupa csipke melltartókat mindig muszáj megszabni, hogy szépen fel tudjanak feküdjenek a mellre.

A szabott kosaras melltartó jó választás számodra, ha:

  • Telt, megereszkedett vagy nagy melleid vannak
  •  Ha szétálló melleidet szeretnéd középre rendezni
  • Fontos számodra, hogy a melltartód stabilan, biztosan tartson

Nem ajánlott:

  • Kisebb kosárméret esetén, mert a varrás, ami gondoskodik az extra tartásról, ilyenkor szükségtelen
  • Az érzékeny mellbimbókat bánthatja a varrás

Ide hattintva találod az Angelina Fehérnemű Webáruház szabott kosaras melltartó kínálatát>>>