A melltartó vásárlás olyan, mint a társkeresés

A melltartó vásárlás és a pasizás szempontjai nem nagyon térnek el egymástól

1.) Mindenkire vár a nagy Ő valahol!

A múlt héten járt nálam egy hölgy a bemutatóteremben.  Csak úgy spontán benézett, mert itt a szomszédban volt dolga. Az már önmagában véletlen volt, hogy ott talált és hogy rá is értem.

Nem sejtette, hogy ebből melltartó vásárlás lesz. Fél pillanat alatt lekapott egy melltartót a fogasról, hogy na, ez tetszik neki. Úgy állt rajta, mintha ráöntötték volna. Pedig ez a melltartó már több, mint 2 éve árválkodott nálam, egyetlen darab, egyetlen egy méretben…. De érte is eljött a “párja”.

2.) Érdemes azzal is elmenni egy randira, akivel az első ránézésre nem lobbant fel a szikra

Nem egy vevőmre imádkoztam már fel melltartót a bemutatóteremben, hogy megértem, hogy nem tetszik, de mégis, ha már úgyis itt vagy, mi lenne, ha mégis megpróbálnád. Aztán boldogan távozott az ominózus darabbal. A melltartó vásárlásnál, és az ismerkedésnél is bukkanhatsz rejtett kincsekre.

Az alul szivacsos, felül csipkés Gaia Maxi melltartókkal például már sok mindenkit ejtettem így szerelembe.

gaia maxi melltartó vásárlás nagy kosárméretben

3.) Ízlések és pofonok különbözőek

Vannak férfiak, akik tetszenek, és vannak akik nem. De lehet, hogy ugyanaz az a férfi, aki neked nem tetszik, másnak a szőke herceg.

Az egyik vevő ódákat zeng egy melltartóról, míg a másik állítja ugyanarról, hogy ilyen silány darabot még életében nem látott. Tehát nem az a lényeg, hogy ki milyen, hanem hogy mi tetszik.

4.) Hiába tetszik, előfordulhat, hogy nem passzoltok egymáshoz

Van az úgy, hogy két ember nem passzol egymáshoz. Nem tudják azt nyújtani, amire a másik vágyik. Másképp gondolkodnak dolgokról.

A bemutatóteremben ez is szinte mindenkivel előfordul, hogy 1-1 fazon egyszerűen nem passzol. Hiába próbáljuk végig a méreteket, orvosoljuk egymás után a melltartó problémákat, egyszerűen sehogy se jó.

5.) Egyszerre több vasat is tarthatsz a tűzbe

Van az úgy, hogy az ember lánya több felé is nyitva tartja a szemét. Melltartóból is jöhet csipkés is, sportos is, merevítővel vagy anélkül. Miért kéne egyetlen fazonnál letáborozni?!

De egy biztos! Akár férfi, akár melltartó, biztos hogy megvan, hogy melyik a kedvenced! 😉

Gyere el a bemutatóterembe, és találjuk meg a te melltartó nagy Ő-det>>>