A melltartó vásárlás olyan, mint a pasizás

A melltartó vásárlás és a pasizás szempontjai nem nagyon térnek el egymástól

 

1.) Mindenkire vár a nagy Ő valahol!

A múlt héten járt nálam egy hölgy a bemutatóteremben. (Mj.: Angelina Fehérnemű bemutatóterme D-I kosárban) Csak úgy spontán benézett, mert itt a szomszédban volt dolga. Nem sejtette, hogy ebből melltartó vásárlás lesz. Fél pillanat alatt lekapott egy melltartót a fogasról, hogy na, ez tetszik neki. Úgy állt rajta, mintha ráöntötték volna. Pedig ez a melltartó már több, mint 2 éve árválkodott nálam, egyetlen darab, egyetlen egy méretben…. De érte is eljött a “párja”.

2.) Érdemes azzal is elmenni egy randira, akivel az első ránézésre nem lobbant fel a szikra

Nem egy vevőmre imádkoztam már fel melltartót a bemutatóteremben, hogy megértem, hogy nem tetszik, de mégis, ha már úgyis itt vagy, mi lenne, ha mégis megpróbálnád. Aztán boldogan távozott az ominózus darabbal. A melltartó vásárlásnál, és az ismerkedésnél is bukkanhatsz rejtett kincsekre

A melltartó vásárlás, és a pasizás párhuzamba állítható

 

3.) Ízlések és pofonok különbözőek 

Vannak pasik, akik tetszenek, és vannak akik nem. De lehet, hogy az a pasi, aki neked nem tetszik, másnak a szőke herceg.

Az egyik vevő ódákat zeng egy melltartóról, míg a másik állítja ugyanarról, hogy ilyen silány darabot még életében nem látott. Tehát nem az a lényeg, hogy ki milyen, hanem hogy mi tetszik.

4.) Hiába tetszik, előfordulhat, hogy nem passzoltok egymáshoz

Van az úgy, hogy két ember nem passzol egymáshoz. Nem tudják azt nyújtani, amire a másik vágyik. Másképp gondolkodnak dolgokról.

A bemutatóteremben ez is szinte mindenkivel előfordul, hogy 1-1 fazon egyszerűen nem passzol. Hiába próbáljuk végig a méreteket, orvosoljuk egymás után a melltartó problémákat, egyszerűen sehogy se jó.

5.) Egyszerre több vasat is tarthatsz a tűzbe

Van az úgy, hogy az ember lánya több felé is nyitva tartja a szemét. Melltartóból is jöhet csipkés is, sportos is, merevítővel vagy anélkül. Miért kéne egyetlen fazonnál letáborozni?!

De egy biztos! Akár pasi, akár melltartó, biztos hogy megvan, hogy melyik a kedvenced! 😉

+1.) Szerelem első látásra és happy ending

A legjobbat a végére tartogattam. Nincs is rajta mit magyarázni. Akár melltartó, akár pasi, jön, lát győz. És sehol, semmi bibi.

Gyere el a bemutatóterembe, és találjuk meg a te melltartó nagy Ő-det>>>

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave A Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük