Daisy melltartó teszt: Írisz merevítős melltartó

2014. novemberében egy különleges, melltartó tesztelős napot szerveztem,  Daisy melltartó tesztelésre kerestem önként jelentkezőket. 🙂

Nem modelleket kerestem, hanem hétköznapi nőket olyanokat, mint Te vagy Én. Nem volt sem életkori megkötés, sem súlybeli. A Facebook közönség döntött, hogy ki lehet a tesztelő.

A tesztelők számára személyre szabottan kiválasztottuk, hogy melyik Daisy modellt milyen méretben fogják tesztelni. Ezek után kaptak egy szép sminket Etter Dalmától és választottak egy szép Kócos ékszert, majd jöhetett a fotózás az Nikó Szalonban. A tesztelőink két hét múlva pedig elküldték a beszámolójukat, hogy mit tapasztaltak a melltartóval kapcsolatban. Kértem őket, hogy nyúzzák, mossák őket, használják úgy mint bármelyik másik melltartójukat.

A Daisy csipkés, merevítős Írisz melltartót ketten is tesztelték

Daisy melltartó teszt: Írisz csipkés, merevítős melltartó

Györgyi beszámolóját itt olvashatjátok:

Kedves Ági!

Először is köszönöm, hogy létre hoztátok ezt a lehetőséget nekünk hétköznapi lányoknak és asszonyoknak.

A melltartó átvételekor nagyon jól éreztem magam. Köszönet Neked a megfelelő melltartó kiválasztásáért.

Nagy türelemmel bírtad míg megtaláltuk a nekem legjobban megfelelő modellt és méretet. Sok hasznos tanácsot, figyelendő szempontot kaptam az ideális melltartó kiválasztásához.

Érezhető az eddigi és a mostani melltartóm viselése közti óriási különbség.

Köszönet Etter Dalmának a szép sminkem elkészítéséért, és néhány jó tanács adásáért is.

Köszönet a fotósoknak akik türelemmel viselték gyakorlatiatlanságunkat.

Első találkozásom az új melltartómmal nagyon kellemes volt. Nagyon szép modell, kellemes viselet, könnyű a tisztítása, mindenkinek tetszett.

Anyaga nagyon kellemes viselet, olyan mintha nem is lenne rajtam. Nincs az az érzésem, hogy valamibe bele lennék préselve, mint eddig volt időnként.

Most érezhetem mennyivel kényelmesebb viselet, mint amiket eddig hordtam.

Két nagy problémával küzdöttem eddig:

– a kosár mérete megfelelő lett volna, akkor a mell alatti rész volt túl nagy,

– ha a mell alatti rész jó lett volna, akkor a kosár méret volt túl kicsike.

Most van életemben először egy olyan melltartóm, ami szinte észrevehetetlen, mindenben a megfelelő, mind kosár és mell alatti méretben is.

Kényelmes viselet, nem kellett attól félnem ha mozgok benne, hol fog kibuggyanni a mellem. Szinte megfeledkezhettem arról, hogy egyáltalán viselem. Egész más formája lett benne a mellemnek, még a lányom is megjegyezte:

Anya mekkora lett benne a melled, olyan csinosan nézel ki benne.

Köszönöm, hogy ezt átélhettem!!Hálás vagyok nektek, hogy részt vehettem a tesztelésben, és enyém lehet egy csodálatos melltartó.

A további munkátokhoz sok sikert kívánok!

Üdvözlettel: Jackwerth Györgyi