Ruha nagy mellekre: öltözködési tippek nyárra

Személy szerint a nyári meleget mindig nagy kihívásként élem meg a nagy melleimmel, vastag combjaimmal. Gondoltam, hogy most megosztom veled a legjobb trükkömet, így 40 felé azért már szert tettem néhányra. 😉

A nagy melleken az egyberuha általában mindig jobban mutat, mint a felső + szoknya vagy nadrág kompozíció.

Egy jól szabott ruha mindig nyújtja az alakomat, és tompítja a melleim méretét. Takarja a combot, pocakot, popsit. Nagyon nőies, arról meg nem is beszélve, hogy kényelmes viselet.

Bevallom én ráadásul még lusta is vagyok. 😉

Ha ruhát hordok, nem kell azon gondolkodnom, hogy mit vegyek alulra, felülre, azok színben, fazonban, szabásban passzolnak-e egymáshoz… És vajon pont tiszta-e az, amit kigondoltam magamnak…

Ideális ruha nagy mellekre

Mindenképpen karcsúsított. Valamennyire rugalmas anyagú, hogy ciciben szépen felfeküdjön, meg kövesse a dimbes-dombos alakomat, de ne feszüljön sehol. Ráadásul azokat általában nem kell vasalni sem. (Tudod, az emlegetett lustaságom…)

Jó, ha van benne ráncolás stratégiai helyeken: derék, csípő esetleg ciciknél is. Ez szépen elrejti az alakom tökéletlenségeit.

A ruha kivágása

Az átlapolt vagy átlapolt hatású jól mutat a nagy ciciken. Vagy szeretem, ha legalábbis V kivágású. A V kivágás szintén tompítja kicsit a melleim méretét, nyújtja az alakomat.

A ruha vállpántja

A vállpánt legyen szélesebb, semmiképp se spagetti pántos. Így nem látszik ki a melltartóm pántja, meg optikailag is jobban mutat a nagy mellekhez. Nem olyan nagy a kontraszt a cicik mérete és pinduri pánt között. Meg szerintem elegánsabb is. 🙂

A ruha hossza

Hosszban a térd körülieket szeretem. Szerintem egyszerűen elegánsabb, mint a combközépig érő vagy a miniszoknya.

Szoktam figyelni a nőket jártamban, keltemben, és már annyiszor megállapítottam, hogy ez a nő mennyivel nőcisebb lenne, ha egy 10-15 cm-el hosszabb lenne a szoknyája, ruhája, amit éppen visel.

Trendi

Az idei szezonban divat a vékony anyagú zsákruha, amit a derekadon meg tudsz kötni egy övvel.

Szerintem ez is egy jó találmány.

Ugyan az anyaga nem rugalmas, de ha találsz olyat, ami viszonylag puhább anyagú, és ciciden szépen áll: nem lóg, de nem is feszül, akkor az öv részével szépen homokórásítható.

Én beszereztem már belőle egy darabot pinkben, nagyon szép színe van. Tegnap volt rajtam először és nagyon csinosnak éreztem magam benne, meg kényelmes is volt. Szóval hazafele gyorsan vettem egy másik színt is belőle. 😉

Hol kapható ruha nagy mellekre

C & A – náluk azért van nagyobb méret szinte mindenből, még megfizethető árakon

Kikk – náluk is van nagyobb méret, olcsó is, sok a gagyi cucc, de azért hébe-hóba lehet jókat kifogni, nekem kicsit turkáló feelingem van tőle

Bella Mode – nagyon tetszenek a cuccaik, bár a legnagyobb méreteikbe, csak szűkön szépen férek bele, de azért időnként sikerül kifognom csinos darabokat. Ha esetleg olvassa tőlük valaki ezeket a sorokat, akkor könyörgöm, hogy legalább 1-2 mérettel csináljanak nagyobbat!!!

Próbafülke – egy üzlet, aminek a fő profilja a csinos női ruha, igazi kuriózum a piacon. A nagyszoknyás pinupos ruhák nem annyira az én világom, de másabb fazonok is vannak náluk. A kedvenc ruhám is tőlük van.

Ami pedig minden ruha alá elmaradhatatlan

A fantasztikus szársas alsó, ami egy áldás lehet a számodra is, ha neked is ki szoktak dörzsölődni nyáron a combjaid.
Ez egy vékony anyagú, pihe-puha kis sort, amit a ruhák alá szoktam felvenni. Csak annyi a funkciója, hogy meggátolja, hogy kidörzsölődjenek a combjaim. Illetve így vékony anyagú ruhában is nyugodt szívvel leülök a metón, tömegközlekedésen.

Van belőle 6 db-om, így mindig van kéznél tiszta. Tavaly még csak 3 db-om volt belőle, és figyelnem kellett rá, hogy mindig időben kimossam őket. Szóval praktikusabba  6 db.

Többszöri mosás ellenére is jól tartja a színét és formáját.
Egy egész nyaras, folyamatos nyúzás után, gépben mosva, még még mindig szép fehér és az alakját is tartja. Határozottan ki fog bírni még egy szezont.

Már 42-es méretben is, tavaly valaki hiányolta. 🙂

 Kattints ide, és nézd meg Te is>>>

Pihe-puha, vékony anyagú, magas (45%-os) pamuttartalmú, rugalmas száras alsó. Megakadályozza a combok kidörzsölődését. Ideális viselet szoknyák, ruhák alá. Stabilan a helyén marad, nem pöndörödik fel. Emellett nagyon kényelmes, kellemes viselet.

Ez nem egy alakformáló alsó. Az a fő funkciója, hogy megakadályozza a combok kidörzsölődését.

Praktikusan a saját alsódra célszerű viselni. 🙂

Csapj le rá gyorsan, mert annyira népszerű, hogy az importőr már átmeneti készlet hiányt jelentett>>>