A modellek mindig szexi, csipkés fehérneműket viselnek! Igaz, vagy hamis?!

Ugye Te se hiszed el, hogy a magazinok címlapján pózoló lányok olyan tökéletesek, mint ahogy az első pillantásra tűnik?

Az ember lány azt hihetné, hogy a modellek állandóan csábos fehérneműket, ennivaló melltartókat hordanak.

Most elárulok nektek egy kulisszatitkot:

A modell világban a test színű együttesek a befutók! 🙂

Nagyméretű melltartó Felina melltartó E kosár Nagyméretű melltartó

Hogy ezt honnan tudom? Íme egy egykori modell beszámolója a melltartó kérdésről:

“Megboldogult modell koromban derült ki számomra, hogy létezik testszínű fehérnemű. Ez amolyan munkaköri leírás a kifutón dolgozó modelleknek, meg azoknak is, akiket nem épp fehérnemű vagy bikini reklámhoz fotóznak, hogy dolgozni testszínű melltartóban, bugyiban jöjjenek.

Ezt pedig úgy tudtam meg, hogy az első nagybemutatómon, ahol csupa profi, már évek óta modellként dolgozó lány közé válogattak be engem, az abszolút kezdőt, na ott, az első próbanapon gorombán  a rendező, hogy holnap testszínűben jöjjek. Nem tudtam, miről beszél, de annyira meg voltam szeppenve a hirtelen jött lehetőségtől, hogy nem kérdeztem vissza.

A ‘kolléganők’ világosítottak fel, hogy a fekete melltartó átüt az áttetsző blúzon, a piros bugyi a lehellet vékony szoknyán, a divatbemutató reflektorfényei miatt pedig ez még zavaróbb, megváltoztatja az összhatást és nem is elegáns. Menjek el ebbe a boltba, keressem ezt a márkát, és abból is a testszínűt, abban legyek mindig, ha épp modell vagyok.

Így is tettem, másnapra megvolt a szett, s miután az ember, ha belekezd, lényegében mindig modell, mivel az ügynöke bármikor hívhatja, hogy menjen el egy castingra, legpraktikusabb, ha mindig testszínű fehérneműt visel az ember modell lánya, abból nem lehet baj.

Így aztán rákaptam, és nagyon sokáig nem is volt más színű fehérneműm, semmi piros csipke, lila pillangó, szűzies fehér, csak a nyers drapp, selymes tapintású, sima felülettel, hogy a minta sem anyagban, sem színben ne üssön át.

Forrás: http://noi.hu/melltarto.html

Te  is kedvet kaptál a modellek titkos fegyveréhez, a testszínű/homok, púder vagy testszínű melltartókhoz? Viselj Te is olyan fehérneműt, ami bármelyik felső alá felvehető! Kimazsoláztam Nektek a legklasszabb darabokat az Angelina Webáruház kínálatából:

Nagyméretű melltartó Melltartó nagy kosárméretben Nagyméretű melltartó