Victoria’s Secret 2010

A Victoria’s Secret a legismertebb és leginkább közkedvelt fehérnemű kereskedelmi hálózat az USA-ban. A 2010-es Victoria’s Secret Fashon Show sztárvendége Katy Perry volt, íme egy videó tőle:

A cég alapítása meglehetősen romantikus körülmények között zajlott. Történt ugyanis, hogy az ifjú Roy Raymond kényelmetlenül érezte magát, amikor egy áruházban szexis fehérneműt próbált vásárolni a feleségének. Felismerte, hogy a férfitársai hasonló problémával küszködnek, így 1977-ben megnyitotta első fehérnemű üzletét és megszületett a Victoria’s Secret. A z első üzletet hamarosan csomagküldő katalógus és további másik két üzlet követett.

Az üzletek úgy kerültek kialakításra, hogy hívogatóak legyenek a férfiak számára. Ráadásul Roy kizárólag kedves és nagyon segítőkész személyzetet alkalmazott, ami még kényelmesebbé tette a vásárlást a férfiak számára. Az üzlet szárnyalt, majd 5 év után Roy eladat a Victoria’s Secret-et a The Limited  cégnek.

Sajnos Roy következő üzleti vállalkozása közel sem lett olyan sikeres, mint a férfiak számára életre hívott női fehérnemú üzlet. A csődöt követően Roy egy romantikus életút méltó befejezéseként levetette magát a Golden Gate hídról.

Közben a 90-es években a Victoria’s Secret az USA legnagyobb kiskereskedelmi fehérnemű hálózatává, milliárdos üzletté vált és olyan szupermodellekkel kezdett együtt dolgozni, mint Tyra Banks vagy Heidi Klum.

Tetszett a bejegyzés? Szeretnél értesülni te is az újdonságokról?Akkor iratkozz fel a hírlevelünkre!

[contact-form 4 “Feliratkozás oldalsávba”]