Mellrák után is van élet- fehérneműk, melltartók mellműtét után

Az elmúlt évben nagyon sokan megtiszteltetek a bizalmatokkal:

Megosztottátok velem a melltartókkal, fehérneműkkel és közvetve a nőiességetekkel kapcsolatos problémáitokat.

Számos olyan kérdést is kaptam, hogy mell műtött nőnek milyen melltartót javaslok. Sajnos túl sokszor futok bele mellrákkal kapcsolatos történetekbe. Szintén sajnos többet tudok a témáról, mint amit szeretnék. Édesanyámat 13 éve műtötték először mellrákkal. Szerencsére ő él és virul, de  voltak kemény időszakok.

Érdemes tudnotok, hogy léteznek kifejezetten mell műtött nők számára készített melltartók, fürdőruhák!

Mellrák ellenHa eddig nem tudtatok a speciális gyógyászati fehérneműk létezéséről, akkor érdemes felkeresni egy ilyen szaküzletet. Ezeket a fehérneműket kifejezetten a mell műtött nőkre tervezték, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával.

Ráadásul ezekben a szaküzletekben profi, képzett eladókkal vagy mondjuk inkább tanácsadókkal találkozhattok, akik mindent tudnak a problémáitokról. személyre szabottan segítenek a megfelelő melltartó kiválasztásában.

Higgyétek el nekem, hogy életminőséget javít, ha  megfelelő speciális melltartókat viselitek nap mint nap.

Ezek a speciális fehérneműk ráadásul gyógyászati segédeszköznek minősülnek, TB támogatottak. Mint ahogy a mellpótló szilikon protézisen is van TB támogatás. Protézisből talán évente 1-et írhat fel az orvos, melltartóból meg azt hiszem kettőt. A darabszámokban nem vagyok biztos.

De a lényeg, hogy van ilyen lehetőség. Szóval ha érintettek vagytok a témában, akkor írassátok fel a szakorvossal minden évben, ha eddig nem tettétek volna.

Én 2 márkát ismerek:

Anita: anyukám ilyeneket hord ( mi ide járunk: Budapest Kék Golyó u. 22. Tel.: 06-1-225-1695)

Amoena: ezt a márkát nem ismerem testközelből, biztosan ez is jó minőségű

Ha legalább egy embernek segítettem ezzel az információkkal, akkor már megérte megírni ezt a bejegyzést.

Hú, majdnem kimaradt:

Az általam már többször emlegetett Kebelbarátnők című könyvben egy érdekes és tanulságos fejezet foglalkozik a mell műtött nők betegségükkel kapcsolatos vallomásaival. Olvassátok el!