Nem egyszerű az élet nagy mellekkel

Az élet nagy mellekkel

Akinek nincsenek nagy mellei, el sem tudja képzelni mekkora macera megtalálni a megfelelő melltartót, blúzt, ruhát rájuk. Viselni az intenzív figyelmet, mikor nem vágyunk rá. Cipelni az extra súlyt, hátfájdalmakat.

Már az is segítség, ha valaki pontosan ért a “nagy mell” problémánkat

Ma kaptam ezeket a sorokat Katalintól, és nagyon meghatódtam. Nagyon örülök neki, hogy elismeri a munkámat, szándékaimat. Biztos vagyok benne, hogy a lányának is meg fogjuk találni a megfelelő melltartót! 🙂

“Szimpatikus az oldal, a megszólítás. Érezhető az empátia, a sorstársi gondolkodás. Igazából a lányomnak szeretnék segíteni, akit nagy mellekkel “áldott” meg a sors. ( A kérdőívben is az ő adatait adtam meg.) Fáj a háta a súlytól, és a mérete komoly önértékelési zavarokat is okoz neki.

Itthon alig kapni megfelelő méretű fehérneműt és a boltokból is kinézik az átlagostól eltérő méretű nőket-általában egy “magára nincs ” odavetett mondattal kísérve. Ebben a webáruházban vásárlók mind egy cipőben járnak és senki sem érezheti megalázva magát.Kedves

Ágnes! Nemes gesztus, hogy felkarolta az erősebb testalkatú nőtársait. “

Most szabad a panaszkodás!!!

Mondd el mi bánt, öntsd ki a szíved a hozzászólásokban! Milyen nehézségekkel nézel szemben a nagy melleid miatt? Milyen atrocitásokban volt már részed?