Felina fürdőruha: felejtsd el, lépj tovább

Miért nem lehet Felina fürdőruhát kapni?

Tankini H kosárméretig

Az a szomorú igazság, hogy a Felina már évek óta egyáltalán nem gyárt fürdőruhákat.

Személyes tapasztalatom nincs, hogy milyen is volt ez a híres Felina fürdőruha, de az biztos, hogy nálam még mai napig is keresik az olvasók. Ebből gondolom, hogy biztosan nagyon jó kis fürdőruhákat gyárthattak.

De hát ez van, az élet megy tovább, de mi ugye nem maradhatunk csinos fürdőruha nélkül,  ugye? Mégis csak nyakunkon a nyár….

Felina helyett válassz Anita fürdőruhákat

Nagy rajongója vagyok az Anita termékeknek, legyen az melltartó, fürdőruha vagy akár alakformáló alsó. Fantasztikus anyagok, minőségi tervezés, kivitelezés.

Az első Anita tankinimet még jóval azelőtt vettem, hogy elkezdtem volna a fehérnemű webáruházat üzemeltetni, és mai napig kifogástalan állapotban van. Óriási meglepetés volt akkor számomra, hogy a fürdőruhának is van kosármérete náluk, mint  a melltartóknak.

Bikini 90D kosárméretbenMert ugye az üzletekben általában lehet kapni S, M, L vagy XL méretű fürdőruhákat, vagy 38, 40, 42, 44 stb. méretűt és pont. Hát ez egy nagy mellű nőnek rémálom.  A felsőrészből mindig kibuggyannak a melleink, ha mégis takarja  bikini a melleinket, akkor a háta túl bő, arról meg nem is beszélve, hogy a fürdőruha alsó része hatalmas…

Igazából nem is értem hogyan lehet az, hogy teljesen bevett eljárás, hogy a melltartók különböző kosárméretben készülnek, mert ugyanahhoz a testalkathoz a nőnek lehetnek más és más méretű mellei, a gyártók így készítik a melltartókat. De eljön a nyár, a strandszezon, és elvárjuk, hogy ugyanaz a  bikini legyen jó a különböző mellméretű nőkre?!? Kinek szokott nyárra összemenni a melle, ami aztán ősszel visszaváltozik?

Szerencsére az Anitánál a fürdőruhák, bikinik között ugyanúgy válogathatsz kosárméretre is

Ha te is boldog Felina fürdőruha tulajdonos voltál, akkor kérlek, írd meg a hozzászólások között, hogy mitől volt olyan szuper a Felina fürdőruha.