Új év, új fehérnemű márka: [un:usual] a nagy mellű nők szolgálatában

felina nagyméretű melltartók fiataloknakA Felina végre ráérzett arra a piaci résre, hogy a nagymellű nők is szeretnének szép, divatos fehérneműt, melltartót hordani.

Az első [un:usual] darabok már kaphatóak az Angelina Fehérnemű webáruházban! :)

Alapvetően a fiatal 20-30 közötti korosztályt célozzák meg az új márkával, de szerintem ez nem életkor függő. :)

Közös jellemző az [un:usual] márkánál, hogy a megszokottnál vékonyabbak a pántok, mélyebb a dekoltázs, több a szivacsos, előre formázott kosarú melltartó.

Próbálnak trendi színeket behozni. Összességében jobban hasonlítanak ezek  a modellek a nem nagymellűek számára általában kapható darabokra.

Engem a vékony pántok aggasztanak, kíváncsi vagyok, mennyire találjátok majd kényelmesnek!? Illetve szűknek érzem a méretskálát. Mintha a gyártó csak a  vékony nagymellű nőknek szeretne kedveskedni…

Kedvcsinálónak  összegyűjtöttem nektek az [un:usual] divatfotózásáról készült videókat. Hát van egy hangulata egy ilyen divatfotózásnak, az biztos!

A felkészülés és a kezdetek:

A folytatás:

És végül a befejező rész:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “Új év, új fehérnemű márka: [un:usual] a nagy mellű nők szolgálatában”

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>