Szeretnél Te is úgy kinézni, mint a sztárok, közéleti szereplők?

Legyinthetünk, egy átlag nő nem tud úgy kinézni, mint ők, nekik bezzeg könnyű, profi szépészeti csapat veszi őket körül.

És igazad is van, pont ez a lényeg! A sztárok már  egy csomó pénzt kifizettek a legprofibb stylistoknak, hogy az megálmodja a stílusokat és a legelőnyösebb ruhákba öltöztesse őket. Mesterfodrászok álmodták meg, hogy milyen frizura illik leginkább az arcukhoz.

Keresd meg azt a közéleti szereplőt, sztárt akihez leginkább hasonlít az alakod, színeid (szem, bőr, haj)
Tanulmányozd át, hogy ő miben jelenik meg, milyen színeket hord, milyen frizurát visel. Ami neki jól áll, abban Te is jól fogsz kinézni.

Köszönet urban:eve-nek, tegnap az ő blogján olvastam valahol ezt a tippet, és azóta is ezen pörög az agyam.

Mivel az ExtraMelltartó.hu blog nagy mellű nőknek szól, összeszedtem pár mintának való hölgyet. A listám közel sem véges, mostantól tudatosan gyűjteni fogom a nagy mellű sztárokat, hogy öltözködési ötleteket leshessek el tőlük.

Öltözködés nagy mellekkel

 A következő linkekre kattintva máris megkezdheted a sztárok stílusának tanulmányozását:

Queen Latifah
Nigella Lawson
Hernádi Judit

Melissa McCarthy
Christina Hendricks
Tóth Vera
Rebel Wilson

Keely Shaye Smith

Nekem például ehhez a bejegyzéshez anyagot gyűjtve tűnt fel, hogy Nigella Lawson szint mindig a test vonalát követő egybe ruhát hord. Nem is csoda, hiszen ez a fazon tényleg minden nagy mellű nőnek jól állhat: nyújtja az alakot és optikailag kisebbíti is a melleket, miközben van egy szuper nőies, végzet asszonya hangulata. Az igazat megvallva, én is a hasonló egybe ruhákban érzem magam leginkább csinosnak.

Aztán ott van Christina Hendricks magas derekú szoknyája. Bevallom még csak felpróbálni se jutott volna eszembe soha, de most már ki fogom próbálni, hogy nekem hogyan áll.

Tény hogy nem vagyok divatszakértő, de úgy tűnik nem is kell annak lennem, elég ha nyitva tartom a szemem és figyelek. Kövesd Te is a példámat! Boldog nőnapot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave A Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük