Sportmelltartó újdonság hamarosan nálunk is

Ismerd meg a 2014-es Red Dot Design Award nyeres Anita sportmelltartót

A Red Dot Award nyertesét 2014-ben a gyönyörű esseni Aalto- színházban fogják bemutatni, július 7-én. Több, mint 1200 vendég lesz jelen a világ minden tájáról, hogy megnézhesse a legjobb termék kategória győztesét.

Legfontosabb kritériumok a nevezett termékek esetében:

– az innováció mértéke,

– a funkcionalitás

– az ökológiai tolerancia

– a kiváló minőség,

– az ergonomikus tervezés,

– a termék tartóssága.

Katrina Prillwitz, a dynamiX Star egyik büszke tervezője, már 2011-ben is nyert, a legjobb áru sportmelltartó kategóriában.

A Red Dot Award a világ egyik legnevesebb díja, első osztályú nemzetközi zsűrivel.

A tagok a világ minden tájáról érkeznek, mint pl. Mexikó, Olaszország, Kína, Svédország, Malajzia, Japán, Hollandia, Törökország, Finnország, Szlovénia, az USA, Belgium és Németország.

A dynamiX Star  sportmelltartó innovatív hátmegoldásával győzte meg a zsűrit, akik kiemelték az elől könnyen ki és bekapcsolható kapcsok eredetiségét, ami által kényelmesen állíthatóak a párnázott, szélesen futó pántok.

A zsűri indoklása, hogy miért ez a termék nyerte el a díjat:

– maga a melltartó nagyon meggyőző az ergonomikus kialakításával és kontrasztos, dinamikus színeivel.

– emellett kényelmes és kiváló tartást biztosít.

Az Anita sportmelltartók piacvezetők ezen a területen. A DynamiX Star egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az ANITA kiemelkedik a többi gyártó közül, high-tech minőségével és nőies, dinamikus formavilágával,” – ahogy Dr.Friemel, a marketing és értékesítési igazgató mondja.

A DynamiX Star 2014 novemberétől kapható majd türkiz-antracit és fehér- metál színben. A-E 70-90-es méretben lesz elérhető. A hatalmas sikerre való tekintettel várható méretbővítés a sportmelltartó újdonságnál.