Melltartó Ancsának: sima, egyszerű, kényelmes

Ancsa szerint az álom melltartó így néz ki:

“Az ideális melltartó kényelmes, stabil, nem korlátoz a mozgásban, teljesen fed, de nem lapít, szélesebb pántú, egyszínű, minden csicsától mentes, ellentétben az általánosan kaphatóakkal… és ne nyúljon ki pár hét/hónap alatt. “

A leírtak alapján én a Twin varrás nélküli melltartót javasolom Anettnek.

Ez a melltartó egyében az én személyes kedvencem is. Évek óta hordom, így első kézből tudom állítani, hogy jól bírja a strapát és a gyűrődést. Ha kényelmes melltartóra vágyom mindig ez után nyúlok.

Ez a melltartó nem csak nagyon kényelmes, de megfelel Anett minden további álom-melltartó kritériumának is: fedi az egész mellet, széles, szivacsos vállpántja van, nem lapít le, hanem teljesen természetes mellformát kölcsönöz a viselőjének. Egyszerű, elegáns nincs rajta semmi felesleges díszítés.

Twin varrás nélküli melltartó

Kényelmes, egyszerű melltartó

Sikerét bizonyítja, hogy a német Anita fehérnemű gyártó cég évek óta a kínálatában tartja ezt a fajta melltartót. Míg más melltartó fazonok jöttek, mentek az évek alatt, ez a modell stabilan tartja magát.

A melltartó elérhető az összes alap színben: fekete, fehér, testszín, vanília

Valamint minden évben egy divat színben is elkészül. Tavaly lilában örülhettünk ennek a klassz melltartónak, idén nyáron pedig sötét bordóban szerezhetjük be.

Utálom a melltartókat

A most ajánlott melltartó merevítős, de van neki egy merevítő nélküli testvére is.  Ő az igazi joly jokerem, amikor valaki azzal keres meg, hogy mennyire utál melltartót hordani. Neki minden melltartó kényelmetlen. De hát mégis vannak olyan szituációk amikor az ember lánya kénytelen melltartót hordani.

Innen szép nyerni, nem?

Merevítő és varrás nélküli melltartó

Merevítő és varrás nélküli melltartó

 

Tényleg ez lenne az álom melltartó?

Ha még emlékezetek Anett álom melltartójára, az a melltartó csipkés, áttetsző, sejtelmes, szexi volt.

Micsoda különbségek lehetnek aközött, hogy egy nő milyen melltartóra vágyik.

Neked milyen az álom melltartód? Milyen melltartóra vágysz?

Töltsd ki Te is az Álom Melltartó Kérdőívet!>>>