Felina, Triump, Sloggi fehérneműk végleges kiárusítása az Aranypóknál

Melltartók 40% kedvezménnyel a konkurenciámnál, szerezz magadnak belőlük Te is, nem sajnálom tőled az infót! 🙂

Teljesen véletlenül láttam meg ma, hogy a körúton a Király utcánál található Aranypók üzletben a teljes készletet kiárusítják. Persze én is becsábultam az üzletbe, hogy felmérjem a melltartó és fehérnemü kínálatot.

C, D kosaras Triumph melltartókból elég sokat láttam, de akadt pár nagyobb kosárméretű Felina melltartó is nagyon jó áron. Sőt pár fürdőruhát is láttam. Ezek ritka alkalmak. Ha útba tudod ma vagy a napokban ejteni az üzlete, akkor érdemes bekukkantanod, hátha le tudsz csapni pár szép melltartóra.

Kicsit kérdezgettem az egyik eladó hölgyet, hogy mi történt. Annyit mondott, hogy ez már a sokadik Aranypók üzlet, ami véglegesen bezár.

A neten annyit találtam még, hogy egy eddig ismeretlen befektetői csoport vásárolta fel ezt a nagy múltú üzlethálózatot. Feltehetően a stratégiai helyen található üzlethelyiségek miatt. Az már látszik, hogy az új tulajdonos a régi formájában nem kívánja üzemeltetni a bolthálózatot.

Nekem konkrétan fáj érte a szívem, mert ez volt az egyik olyan üzlethálózat, ahol nagy valószínűséggel találhatott magának az ember lánya nagyobb kosárméretű melltartókat. Meg persze kulturált körülmények között fel is lehetett próbálni őket.

Ti vásároltatok valaha melltartókat az Aranypókban?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “Felina, Triump, Sloggi fehérneműk végleges kiárusítása az Aranypóknál”

 1. PapAgi Válasz

  Tegnap megint az üzlet felé jártam. Most nem volt olyan tumultus, mint a kiárusítás kezdetekor, szóval alaposabban körbenéztem.

  Tényleg igazi csemegének számító melltartókat láttam E, F, és G kosárban is. 🙂

 2. Helmeczi Ferencné Válasz

  Kedves Ágnes !

  Kaptam az alkalmon és megnéztem a 40%-os kedvezménnyel értékesített melltartókat.Köszönöm Neked az információt.Sikerült 14 db-ot vásárolnom.Talán az életemben nem volt még egyszerre ennyi melltartóm,átlagosan 5.800.- Ft-ért.Van benne nagyon jó és átlagos is.Sajnos én is ritkán kapok magamra olyat ami nem nagymamás,tart is nem hupilila és az ára is megfizethető.85 E,vagy F-es méretet hordok,szivacsosat,mert már csak azt tart.Régen a Sarianat hordtam,szerintem fantasztikus szép,formás melleket csinált némelyik fazon.Sajnos már nem lehet kapni.

  Még egyszer hálás vagyok ,hogy szóltál!

  További szép napot!

  Helmeczi Ferencné Magdi

Leave A Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük