Felina, Triump, Sloggi fehérneműk végleges kiárusítása az Aranypóknál

Melltartók 40% kedvezménnyel a konkurenciámnál, szerezz magadnak belőlük Te is, nem sajnálom tőled az infót! 🙂

Teljesen véletlenül láttam meg ma, hogy a körúton a Király utcánál található Aranypók üzletben a teljes készletet kiárusítják. Persze én is becsábultam az üzletbe, hogy felmérjem a melltartó és fehérnemü kínálatot.

C, D kosaras Triumph melltartókból elég sokat láttam, de akadt pár nagyobb kosárméretű Felina melltartó is nagyon jó áron. Sőt pár fürdőruhát is láttam. Ezek ritka alkalmak. Ha útba tudod ma vagy a napokban ejteni az üzlete, akkor érdemes bekukkantanod, hátha le tudsz csapni pár szép melltartóra.

Kicsit kérdezgettem az egyik eladó hölgyet, hogy mi történt. Annyit mondott, hogy ez már a sokadik Aranypók üzlet, ami véglegesen bezár.

A neten annyit találtam még, hogy egy eddig ismeretlen befektetői csoport vásárolta fel ezt a nagy múltú üzlethálózatot. Feltehetően a stratégiai helyen található üzlethelyiségek miatt. Az már látszik, hogy az új tulajdonos a régi formájában nem kívánja üzemeltetni a bolthálózatot.

Nekem konkrétan fáj érte a szívem, mert ez volt az egyik olyan üzlethálózat, ahol nagy valószínűséggel találhatott magának az ember lánya nagyobb kosárméretű melltartókat. Meg persze kulturált körülmények között fel is lehetett próbálni őket.

Ti vásároltatok valaha melltartókat az Aranypókban?