Ahh Bra / Comfortisse Bra / Genie Bra ajándékba

Én és az Ahh Bra

A cikk végén megtudhatod, hogy hogyan kaphatsz tőlem ajándékba egy Ahh bra-t.

Korábban már írtam erről a csodamelltartóról egy bejegyzést, amiben finoman szólva nem dicsértem agyon. Kattints ide, ha el szeretnéd olvasni.

De aztán  csak nem hagyott nyugodni ez az Ahh Bra kérdés, és úgy döntöttem, hogy  a valóságban is kipróbálom.

És hát: Beleszerettem!

Most is Ahh Bra van rajtam, mikor ezeket a sorokat írom. 🙂

Mit kell tudnod erről a melltartóról?

Többféle néven is forgalmazzák ezt a típusú melltartót, én ezeket találtam: Ahh Bra / Comfortisse Bra / Genie Bra. Mostantól Ahh bra-ként fogom emlegetni, mert így vonult be a köztudatba.

Az a lényeg, hogy a melltartónak csak a vállpántjai vannak összevarrva, amúgy az oldala és a mellrésze a kötőgépen lett kialakítva, varrás nélkül. A melltartó anyaga 8%-ban tartalmaz elasztán szálat, ez adja a hihetetlen rugalmasságot. Ezért hirdetik úgy, hogy nem kell a kosármérettel bajlódni.

A varrás nélküli trikókat eddig is ismertük. Az Ahh bra-ban az az újdonság, hogy a mell része is meg van formázva. Gyártótól függően lehet eltérés a kialakításában.

Természetesen a fele sem igaz annak, amit a reklámokban írnak!!!

* Nem tart stabilan. Ha valami annyira rugalmasan nyúlik, hogy végigkísér egy kismamát a terhessége alatt, akkor az egyszerre nem tarthat stabilan is.

* Úgy néz ki mint egy top, szóval különleges alkalmakra biztosan nem ezt viselnéd. Plusz csúnyán kilógna a ruhád, felsőd alól. Túl sokat nem is formál a melleden.

* Nem csinál szenzációs dekoltázst, arra a push-up melltartó való

* Sportolásra nem alkalmas, mivel nem tart stabilan. Legfeljebb, ha annyira kicsi a cicid, hogy egyáltalán nem kell tartani. Max. azt tudom  elképzelni, hogy 3-4-darabot egymásra veszel, és akkor jelentkezhet a leszorító hatás, amiről a sportmelltartós bejegyzésemben írtam.

Hogy akkor miért szerettem bele mégis?

* Mert tényleg elképesztően kényelmes. Nagyon rugalmasan nyúlik, nagyjából felveszi a melled természetes alakját, de mégis tart egy kicsit. Isteni finom, kellemes érzés viselni.

* Nincs rajta varrás, nincs merevítő, nem szúr, nem nyom.

* Tökéletes otthoni melltartó. Amolyan van is rajtam melltartó, meg nincs is érzés. Utcára nem használnám, de otthoni tesz-veszhez nagyon szuper. Az angolok ezt leisure bra-nak hívják, ami magyarul kb annyit tesz, hogy lazítós melltartó.

Ahh Bra ajándékba-Mit kell tenned, ha szeretnél kapni egy Ahh Bra-t, hogy kipróbálhasd?

Vásárolj az Angelina Webáruházban legalább 2 db terméket – kivéve persze az ingyenesen letölthető katalógusokat – és a megrendelt termékek mellé csomagolunk neked egy Ahh Bra-t ajándékba. Ha egy melltartóhoz alsót is vásárolsz, az már 2 db-nak számít. 🙂

Csak annyit kell tenned, hogy megrendeléskor a megjegyzés rovatba feltünteted, hogy : AHHBRA

A méretről és az aktuálisan választható színekről az ügyfélszolgálatunk e-mailben fog veled egyeztetni.

Fontos! Csak annak fogunk Ahh bra-t csomagolni ajándékba, aki a megjegyzés rovatban jelzi nekünk, hogy kéri.

Az ajánlathoz kattints ide!>>>>