Miért olyan drágák a nagy mellekre készített melltartók?

Rugalmas szivacsos melltartó nagyméretben

Tény, hogy az igazán jó,  “E” vagy nagyobb kosaras melltartónak nagyon húzós tud lenni az ára!

Különösen akkor tűnik, soknak a majd huszonezres ár, amikor kis mellű társaink alig 3-5.000 Ft-ért már nagyon szépeket kapnak magukra.

A magasabb árral 2 dolgot fizetünk meg:

1.) A melltartó gyártója egyáltalán hajlandó nagy mellekre melltartókat készíteni

2.) Pénzt, energiát nem sajnálva ezt jól is csinálja

Az van, hogy a legtöbb fehérnemű gyártó egyáltalán nem készít melltartót nagy mellekre. Az ő portékájukat kár összehasonlítani, a mások által készített nagy méretekkel. A biciklik árát se a versenyautókéhoz hasonlítjuk. 🙂

Aztán vannak olyan gyártók, akik ugyan készítenek melltartókat nagyobb kosárméretekben, de csak a kis mellekre készített modelleket csinálják meg ugyanazzal a fazonnal, kicsit több anyagból.

Ezek a melltartók egy fabatkát sem érnek.

Én is megjártam velük kezdő melltartó boltos koromban. Viszonylag jó áron beszereztem egy sorozatot egy ilyen fajtából. A vevőim vitték is, mert elfogadható áron tudtam én is adni, ráadásul még nagyon szép is volt, csak alig tartott valamit… Aztán mindenki szépen küldözgette vissza. Jó kis tanuló pénz volt!

Egyszerűen nem szabad elcsábulni az olcsóbb, nem kifejezetten nagy mellekre kifejlesztett darabokra, mert ablakon kidobott pénz lesz.

Drágák a nagy mellekre készített melltartók?

Igen, nagyon!

Megéri az árát?

Döntsd el Te! Mennyit ér számodra az, hogy egész nap egy kényelmes melltartót viselsz, nem fájnak a vállaid, sehol se szúr, nyom, biztosan tart, szépen formál?