Melltartó méretek: nem csak a méret a lényeg

Folyamatosan figyelem, elemzem, hogy mi is érdekeli az embereket a melltartókkal kapcsolatban. És az elmúlt 5 évben a a melltartó méretek állnak a keresések élén a google-ban. Ezért is csináltam egy külön oldalt melltartó méretek témában.

Miért érdekelnek minket annyira a melltartó méretek?

Szerintem ennek az az oka, hogy sok nő nem találja a számára tökéletes melltartót. A viselt melltartója kényelmetlen, nem jó viselni. És persze ezen szeretne változtatni, próbál az interneten keresztül is megoldást találni a problémájára.

A sok félinformációkat tartalmazó melltartó méretes cikkek azt a látszatot keltik, hogy csak a méret a lényeg. Ha azt egyszer sikerül jól meghatározni, akkor megoldódik a melltartó probléma, pedig ez sajnos nem igaz.

Persze, fontos a méret, de legalább ennyire fontos a melltartó fazonja, kialakítása, anyagának minősége. Ráadásul az sem mindegy, milyen “hozott anyagra” keressük a melltartót: milyen állagúak, formájúak, méretűek a mellek. Arról nem is beszélve, hogy a mellek viselőjének milyen mellforma tetszik, ő milyenné szeretné formálni a melleit és mit tart ő egyedileg kényelmesnek.

Nem vagyunk egyformák, mindenki számára más melltartó a megfelelő. Például képzeljétek el, hogy én a a sima varrás nélküli melltartókat szeretem leginkább, pedig szinte ezekből adok el a legkevesebbet. Nekem nagyon puhák a melleim a mellemnek olyan formája lesz amilyenre a kosarat szabták, minden egyes millimétert kitöltök benne. De azt meg szeretem, ha szép kerekek a melleim, de a én varrott kosarakban legtöbbször csúcsos vagy szögletesek

A számodra tökéletes melltartó megtalálása tehát jóval túlmutat a melltartó méretek helyes meghatározásán. Érdemes egyszer elmenni egy melltartó szakértőhöz, aki segít megtalálni az álom melltartódat.