Alakformáló alsó most 23% kedvezménnyel csak az Extra Melltartó blog olvasóinak

Mit érdemes tudnod az Anita fehérnemű hosszú szárú alakformáló alsójáról?

Alakformáló alsó by Anita Fehernemű

Alakformáló alsó, Anita Fehernemű

Hacsak nem tartozol a tökéletes alakkal rendelkező mázlisták kicsi táborába, akkor célszerű legalább egy alakformáló alsót beszerezned.

Az alakformáló alsó elsimítja a hurkácskákat és nőies sziluettet kölcsönöz neked.

Különösen praktikus test vonalait szorosan követő ruhák, nadrágok és nyári ruhák alá.

Alakformáló fehérneműből különösen érdemes jó minőségű, igényesen kidolgozott, varrás nélküli darabot választani. Ellenkező esetben pont a fő cél, az alakformálás nem fog megvalósulni.

A képen látható darabot az Anita szakértői a kritikus részeken (derék, hát, has, comb) megerősítették. Így az alsó lágyan és hatásosan hoz formába. A magasan szabott derékpánt biztosítja a derék formálását. Szilikon csíkok akadályozzák meg a derék rész elcsúszását. Nincs varrás, nem üt át!

Ingyenes házhoz szállítás! 30 napos pénz visszafizetési garancia!

Választható méretek:

XS:      36-os méretnek felel meg

S:        38-40-es méret felel meg

M:       42-44-es méret felel meg

L:        46-48-as méret felel meg

XL:     50-52-es méret felel meg

Választható színek:

Fekete

Testszín

Szerezd be és próbáld ki Te is, mit tehet érted egy alakformáló fehérnemű!

Az Angelina Webáruház most 1 héten keresztül, 23% kedvezménnyel, 12.990 Ft helyet 9.990 Ft-ért kínálja ezt a szuper alakformáló alsót az Extra-Melltarto.hu olvasóinak. A megrendelésedet a lenti adatlapon adhatod le.

Ingyenes házhoz szállítás! 30 napos pénz visszafizetési garancia!

Ez a 9.990 Ft-os ár már tartalmazza  a szállítási és csomagolási költséget is. A megrendelésed ellenértékét a Pénzügyi Megoldások Kft. Cib Banknál vezetett 10700732-43524505-51100005 bankszámlaszámára kell átutalnod vagy befizetned ugyanerre a számlaszámra bármely Cib Bank fiókban. Szállítás várhatóan a befizetésed megérkezését követő 2 héten belül. A fizetési, szállítási  csere és pénz visszafizetési feltételek mindenben megfelelnek az Angelina Webáruházban leírtaknak.