A nagy mellek kövérítenek?

A válaszom: igen, igen, igen!!! Szerinted?

Ha jobban utánaszámolok, lassan már 20 éve folyamatosan fogyókúrázom.

Persze a mostani agyammal csak röhögök  a 18 éves önmagamon, hiszen akkoriban max. 60-64 kg lehettem a 172 cm magasságomhoz, de a melleim bizony már akkor is q..a nagyok voltak.

Meg voltam győződve róla, hogy kövér vagyok, vagy ha finomabban akarom megfogalmazni: duci, molett.

(Molett?!? A hideg kiráz ettől a szótól… Van aki egyáltalán használja a molett szót a telt nőket megcélzó ruhaboltokon kívül?!)

A nagy mellű nők bizony nincsenek könnyű helyzetben, ha öltözködésre kerül a sor!!!

Így biztosan ne öltözz, ha nagyok a melleid!!!

Így biztosan ne öltözz!!!

1. Ha egy bő, laza felsőt veszünk fel, az optikailag +10 kg-ot jelent.

2. Ha testre simulót felsőt viselünk, akkor az annyira közönséges és figyelemfelkeltő, hogy én speciel nem szívesen megyek ki az utcára így.

Állítólag Jessica Simpsont egyszer haza akarták küldeni a suliból, mert nagyon kihívó toppot viselt. Mire ő felhívta a tanára figyelmét, hogy rajta kívül még két másik lány is pontosan ugyanazt a trikót viseli, mint ő. Ennyit erről….

3. Szóval maradna a test vonalát lágyan követő, karcsúsított ing, de ilyet meg nem lehet beszerezni. Ezekben a blúzokban egyszerűen nem szabnak elég helyet a nagy ciciknek.

Biztos Te is tudod, milyen az, mikor a válladon már túl lóg egy blúz, a derekadnál lötyög, de ciciden még mindig úgy néznek ki a gombok, mintha bármelyik pillanatban szét akarnának repülni. Szóval ha azt akarom, hogy ne feszüljön ciciben egy blúz, akkor jön az egyes pont szerinti zsák effektus a +10 kg-os optikai hatással.

Szóval akkor mégis mit hordjunk, hogyan öltözködjünk?

Erre a kérdésre fogom keresni a választ az elkövetkező pár bejegyzésemben.