Nyerj káprázatos testékszert Valentin napra, csak az ExtraMelltartó.hu olvasóinak

Pillangó csillámékszerEgy rendezvényen találkoztam Virág Enikővel, aki gyönyörű csillámékszereket készít. Előtte még csak nem is hallottam a csillámékszerekről, de szépségük az első látásra megbabonázott.

Nyereményjáték

Ha szeretnél nyerni egy gyönyörű csillámékszert, akkor a lenti adatlapon jelentkezz a játékra! Te választhatod majd ki, hogy milyen ékszert szeretnél és Enikő rád varázsolja! 🙂

 Sorsolás 2012. február 10-én

De mi is pontosan a csillámékszer és mire jó?

Kéz ékszerCsillámfestéssel csodaszép ékszerek készíthetőek akár egy konkrét ruhához,  de új fehérnemű mellé is nagyon izgalmas kiegészítő lehet.

Ez az ékszer nagyon jól jön egy munkahelyi bulin, diszkóban vagy egy szerelmes hétvégén, bálokon vagy estélyeken. Ez az ékszer még gyertyafénynél is csodásan csillog, odavonzza a tekintetet.

A csillámékszer segítségével különleges, szexis, figyelemfelkeltő és még elegánsabb lehetsz.

Esküvőre, menyasszonyok részére is csodálatos és egyedi ékszerek készíthetőek pl. csodaszép kézfejdísz – kesztyű helyett – vagy nyakék, s összeillő szett is.

A fémallergiás hölgyek is viselhetik.

Esküvői nyakékRáadásul ez a nyakék nem mozdul el, nem forog – még tánc közben sem!  Enikő mesélte, hogy sokan a meglévő tetoválásaikat fedik el csillámékszerrel ideg-óráig. 🙂

Az ékszer készítési ideje átlagosan, mintától függően 15-35 perc. Száradási idő nincs, mivel a csillámpor a felületet teljesen elfedi, így azonnal szárazzá válik a festett minta.

Ahogy Enikő felfesti, Te már mehetsz is a dolgodra, élvezve, hogy mindenki megcsodálja egyedi ékszeredet.

A  festett minta testrésztől és a vonalak vastagságától függően 5-10 napig marad a bőrön. Ha meguntad, vagy már kezd kicsit kopni, akkor olajos vattával, dörzsöléssel tudod eltávolítani.

Ezért olajos-zsíros krémektől, dörzsöléstől óvd, de víz érheti. Szaunát, szoláriumot kerüld, amikor testékszert viselsz.

Enikőt itt találod meg: Tündér Szépségszalon (XI.ker. Bottyán u. 4).

Csütörtökönként: 10-14h-ig és Péntekenként: 12-16h-ig.

Előjegyzés telefonon: (20)355-0817

Honlap: www.csiribivirag.hu