Nyereményjáték lezárult, már nincs több sorsolás

Fantasztikus lehetőség, hogy olcsón, fillérekért hozzájuss C vagy nagyobb kosaras melltartókhoz

Mat fehérnemű

A játékosaink között  hetente 3-szor kisorsolunk egy 5.000 Ft értékű vásárlási utalványt, amin nagyméretű melltartókat, fürdőruhákat vásárolhatsz az Angelina Fehérneműnél.

Ha szeretnéd megnyerni, akkor annyit kell tenned, hogy a lenti adatlapon jelentkezel a játékra. Csak valódi, teljes névvel játszhatsz.

A sorsolásra a hét folyamán 3 alkalommal, véletlen szerű időpontban kerül sor, nem szólunk előre, hogy mikor.

A nyertesek nevét ezen az oldalon és az Angelina Fehérnemű Webáruház oldal sávában fogod látni, mellette a sorsolás dátumát.

Játékszabályok

1.) A nyerteseket külön nem értesítjük a nyereményről.

2.) Ha Te nyertél, akkor  jelentkezned kell nálam a 20/378-00-76-os telefonszámon vagy az agnes.pap@angelinafehernemu.hu e-mail címen. A neved és a játékban résztvevő e-mail címed megadásával. Küldhetsz SMS-t is az adatokkal. Így tudlak beazonosítani, hogy tényleg Te vagy a nyertes.

3.) A nyereményért legkésőbb a sorsolást követő nap 18 óráig lehet jelentkezni. Ha addig nem jelentkezel, akkor lemaradsz a nyereményről. Utólag már nem kaphatod meg a nyereményt. Figyeld folyamatosan az oldalunkat. Nincs kivétel!!!

4.) A vásárlási utalvány, egészen pontosan az 5.000 Ft-os kedvezményes vásárlási kódod az átadástól számított 14 napig érvényes.

5.) A jelentkezéssel elfogadod, hogy a megadott e-mail címedre marketing célú üzeneteket küldjünk. Jelentkezéseddel hozzájárulsz, hogy amennyiben nyersz, akkor a nevedet feltüntethessük a weboldalunkon. Csak teljes saját névvel lehet jelentkezni a játékra. A nyeremény készpénzre nem váltható.

Játékunkra az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni. Kérlek, hogy pontosan add meg a neved és a melltartó méretedet, legyen benne szám és betű is 🙂 !:

 Nyertesek:

Kiss Maja: 2012.08.25
Horváth Anita: 2012.08.22
Hacklné Németh Katalin: 2012.08.21

Az első 5 játékosunk, aki 5.000 Ft-os vásárlási utalványt nyert. Őket még kiértesítjük a nyereményről, de jelentkezni már nekik is kell:

Tóth Borbála (márciusi nyertes), sorsolás napja: 2012.08.15

Lakicsné Szabó Zsuzsanna (áprilisi nyertes), sorsolás napja: 2012.08.15

Sivadó Anett (májusi nyertes), sorsolás napja: 2012.08.15

Halminé Patonai Edit (júniusi nyertes), sorsolás napja: 2012.08.15

Tóthné Varga Alice (júliusi nyertes), sorsolás napja: 2012.08.15

Akik még a régi szabályok alapján nyertek:

 

Felina sportmelltartó nagy mellekre “Köszönöm szépen a címemre megküldött nyereményt! Nagyon szép és borzasztóan kényelmes!”

A novemberi játékunk nyertesétől, Bereczkiné Kürti Katalintól kaptam a fenti visszajelzést. Kata egy 90D méretű, Felina sportmelltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

 

Brenda meltartó nagy mellekre Nagyon nagyon örülök a nyereménynek!!! Már alig várom hogy megkapjam és felpróbáljam!!!El se hiszem hogy nyertem!!!”

 A októberi játékunk nyertesétől,Kigyósné Kovács Angélától kaptam a fenti visszajelzést.  Angélának egy 90E méretű, csábos, fekete Brenda melltartót melltartót postáztunk az Angelina Webáruház jóvoltából.

 

Azúrkék meltartó nagy mellekre “Nagyon szépen köszönöm a nyereményt, már a képen is nagyon tetszik ez az azúrkék melltartó, alig várom, hogy hordhassam:))) “

A szeptemberi játékunk nyertesétől, Janzsó Jankától kaptam a fenti visszajelzést. Jankának egy 75D méretű, Azúrkék melltartót postáztunk az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

 

Marokkó meltartó nagy mellekre “Kicsit megkésve, de örömmel értesültem a nyereményemről! Nagyon boldog vagyok! :)

Augusztusi játékunk nyertesétől, Barta Ágitól kaptam a fenti visszajelzést. Ági egy 85D méretű, mélyen dekoltált, barack színű Marokkó melltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

 

Gina meltartó nagy mellekre “Nagyon szépen köszönöm a nyereményt, boldog vagyok hogy egy ilyen szép melltartó tulajdonosa lehetek!!!:) “

A júliusisi játékunk nyertesétől, Budai Mariannától kaptam a fenti visszajelzést. Mariannának egy 85D méretű, csábos, fehér Gina melltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

 

Felina sportmelltartó nagy mellekre “Örömmel vettem észre hogy megnyertem a sportmelltartót! Nagyon meglepődtem mert én még sosem nyertem semmit! “

A júniusi játékunk nyertesétől, Kovács Barbarától kaptam a fenti visszajelzést. BArbara egy 85D méretű, Felina sportmelltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

 

Marokkó meltartó nagy mellekre “Annyira örülök a melltartónak! Még egyszer köszönöm a csodás melltartót, annyira szuper… “

A májusi játékunk nyertesétől, Almási Ilditől kaptam a fenti visszajelzést. Ildi egy 85D méretű, csábos Marokkó melltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

 

Felina Body Plus levehető pántos melltartó“Most érkezett meg a melltartó, nagyon tetszik! Hétvégén fel is veszem a randimra! Köszönöm szépen

Szappan Andi egy 80D méretű, csábos levehető pántos melltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából. Andi rendkívüli különdíjként kapott tőlünk egy dögös melltartót a Facebook aktivitásáért! :)

 

Gina meltartó nagy mellekre “Megkaptam a nyereményt! Nagyon szép, kifinomult darab! Köszönöm! “

A áprilisi játékunk nyertesétől, Kovács Tündétől kaptam a fenti visszajelzést. Tünde egy 85E méretű, csábos, fehér Gina melltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

 

Fehér Brenda E kosarú melltartó “Megkaptam a melltartót!! Eszméletlen gyönyörű!! KÖSZÖNÖM!!!!!! “

A márciusi játékunk nyertesétől, Tóthné Horváth Krisztinától kaptam a fenti visszajelzést a Facebookon. Kriszta egy 80D méretű, csábos, fehér Brenda melltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

 

Fekete Brenda E kosarú melltartó “Köszönöm megérkezett a melltartó, csoda szép!”

A februári játékunk nyertesétől, Nagy Zsuzsitól kaptam a fenti visszajelzést. Zsuzsi egy 80E méretű, csábos, fekete Brenda melltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.