Itt a tavasz! Dobd fel Te is a fehérneműs fiókodat, ruhatáradat!

Bikini nagy kosárméretbenItt a tavasz, ami egyet jelent a tavaszi nagytakarítással

Menjen a régi, jöhet az új!

Most, hogy elpakoltad a melegebb ruháidat és elővarázsoltad a könnyebb, szellősebb darabokat, ne felejtsd el szemügyre venni a fehérneműs fiókodat sem.

 

Légy alapos és kíméletlen!

Borítsd ki a fiókot, próbálj fel minden egyes darabot. Ha van olyan melltartód, ami megkopott, kifakult, a pántjai kinyúltak vagy a kosarak eldeformálódtak, akkor ideje kidobni őket.

Ha a melltartó jó állapotban van, de a mérete nem tökéletes számodra, akkor ajándékozd el, vagy tedd el szebb napokra.

A vékony, tavaszi ruhákon bizony kirajzolódik, ha rossz méretű melltartót hordasz, és lássuk be, ez nem szép látvány!

 

Itt a strandszezon a nyakunkon!

Ahogy melegszik az idő, egyre közelebb kerülünk a strandszezonhoz, ezért a fürdőruháidat is próbáld fel! Szabadulj meg az összes darabtól, amiben nem vagy elbővülő, vagy ami kényelmetlen!

 

Most, hogy végeztél a selejtezéssel, pótolnod kell a hiányzó darabokat!

 

Néhány tipp az Angelina Fehérnemű kínálatából:

Nagyméretű melltartó F kosárigBizonyára neked is szükséged lesz egy új, varrás nélküli melltartóra. A legtöbben ezt a fazont viseljük a hétköznapokban, mivel bármely felső alá tökéletes választás.

Ebből a kategóriából személyes kedvenceim a Twin kollekció darabjai az Anitától. Kellemes, kényelmes viselet, tökéletes alakformálás, elegancia együtt. A Twin kollekció megnézéséhez kattints a linkre!

http://angelinafehernemu.hu/Twin>>>

Ha a fürdőruháink közül csak egyet ajánlhatnék, az bizony a fenti képen látható bikini lenne. A klasszikus fekete sohasem megy ki a divatból, minden alkalomra megfelelő, szuperül tart, még „I” kosárméretben is elérhet. Arról nem is beszélve, hogy a bikini felsőhöz tartozó az alsó fazonját és méretét külön kiválaszthatod.

 A bikini megnézéséhez kattints ide!>>>