Fürdőruha: nagy mellű nőknek, nagy kosár méretben

Ha van valami, amit egy nagy mellű nő még a melltartónál is nehezebben szerez be, az a fürdőruha. Mert melltartót, még csak-csak lehet itt-ott kapni nagyobb méretekben, de fürdőruhát nem nagyon. Ha meg mellben jó egy felső, akkor biztos, hogy hatalmas fürdőruha alsó jár hozzá.

Nagyméretű fürdőruhaFürdőruha probléma 1.

A legtöbb fürdőruha készítő csak szabvány méreteket gyárt 36, 38, 40, 42, 44 stb. és NINCS KOSÁRMÉRET!!!

Hogy lehet az,  hogy a hétköznapokban a nők ugyanahhoz a hátszélességhez különböző kosárméretű melltartót hordhatnak, pl. B, C, D, E, F, G, H kosarat, de aztán nyárra már nincs szükség a különböző kosárméretekre?!?

Tegye fel gyorsan a kezét az, akinek nyáron összemegy/megnő a melle, majd az ősz közeledtével visszaváltozik!

Vagyis csak olyan gyártók jöhetnek szóba, akik ugyanúgy kosár szerint is gyártanak bikiniket, fürdőruhákat, mint ahogy a melltartók készülnek.

Sokunknak az is fontos, hogy az alsó mérete is szabadon választható legyen. Mert pl. a 38/75C-s felsőhöz mondjuk 40-es alsót hordanak.

Fürdőruha probléma 2.

Fürdőruha nagy mellűeknekAz általam ismert, legjobb, prémium kategóriás gyártó, az Anita, meg általában az összes többi fürdőruha gyártó a fürdőruhákat csak előrendelésre gyártja. 

Tehát a kereskedőknek ősszel meg kell mondaniuk, hogy a több, mint 150 féle fürdőruhából, bikiniből, tankiniből milyen méretben, színben hány darabot kérnek. Ezt legyártják némi ráhagyással és kész. Nincs utána gyártás, utánrendelés.

Hiába látom június elején, hogy most mondjuk az egyik piros bikini nagyon népszerű, akkor már nem tudok szerezni belőle.

Szóval ha szeretnél válogatni a szebbnél szebb, valódi kosárméretekkel gyártott fürdőruhák közül, akkor rendelj előre még az ősszel, de legkésőbb áprilisban mindenképpen vedd meg a fürdőruhádat.

Ne nyaralás előtt kapkodj és rohangálj bikini után, mint egy mérgezett egér. Egy minőségi fürdőruha nem olcsó mulatság, így fontos hogy olyan legyen, amiben igazán jól fogod magad érezni.

Ha az átlagosnál nagyobbak a melleid, akkor pedig a “Vásárolj időben” szabály fokozottan igaz rád. Az esetedben már az induló fürdőruha választék is sokkal kisebb.

Nagy kosaras bikini2013. júliusában jó pár vevőt kellett elküldenem aki pl., G, H kosaras tankinit keresett. Ha 2 hónappal korábban jön, akkor még szépeket tudtam volna neki szerezni, de júliusban már késő volt.

2014. júliusára gyakorlatilag elfogyott a gyártónál is a teljes fürdőruha kínálat,

A fürdőruha gyártók tehát egyre ügyesebben kalkulálják ki, hogy miből mennyit gyártsanak, hogy a szezonban biztosan minden elfogyjon, és ne kelljen nekik kiárusítani féláron.

Megoldás

Rendeld meg most azonnal a fürdőruhádat, mielőtt késő lesz. Most még előre befoglalhatod a 2015-ös fürdőruhádat. Kattints ide és válogass kedvedre az Angelina Fehérnemű teljes fürdőruha kínálatából>>>