Neked van már fürdőruhád nyárra?

Én valószínűleg a képen látható a bikiniben fogok strandolni idén nyáron!

Dögös bikibi D E F G kosárbanSzerelem volt első látásra! Neked van már fürdőruhád nyárra?

A múlt héten jól megígértem nektek, hogy minden napra készülök egy fürdőruhával. Aztán jól nem történt semmi. Rossz érzésem is van emiatt. :(

Mentségemre szóljon, hogy nem tétlenkedtem ám a  héten!

Szerződést kötöttem a  héten a Felina termékek forgalmazására.

Ez a márka nagyon közismert Magyarországon. Biztos vagyok benne, hogy sokatoknak van/volt már Felina melltartója. A kiváló minőség és a viszonylag  jó ár is mellettük szól.

Az én ízlésemhez mondjuk kicsit konzervatívak a Felina melltartók. De ha valamit megtanultam az elmúlt félévben, mióta a nagy kosarú melltartó webáruház ötlete kipattant a fejemből az az, hogy mindenkinek más fajta melltartó tetszik. Az én ízlésem nem mérvadó….

Azt is el kell ismernem, hogy a tündéri ügyfélszolgálatos lányok néhány igazán dögös darabot is mutattak a  Conturelle kollekcióból. Szóval azért ez a Felina már messze nem ugyanaz, mint régen. Ők is haladnak a korral. :)

Hamarosan azt is elárulom, hogy mit kell tudni a képen látható bikiniről. Elöljáróban csak annyit, hogy ezt a fürdőruhát kifejezettem nagy mellekre tervezték és  G kosárig készült!!!

Addig is gyönyörködjetek benne velem együtt!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “Neked van már fürdőruhád nyárra?”

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>