Melltartó méretek: nem csak a méret a lényeg

Folyamatosan figyelem, elemzem, hogy mi is érdekeli az embereket a melltartókkal kapcsolatban. És az elmúlt 5 évben a a melltartó méretek állnak a keresések élén a google-ban. Ezért is csináltam egy külön oldalt melltartó méretek témában.

Miért érdekelnek minket annyira a melltartó méretek?

Szerintem ennek az az oka, hogy sok nő nem találja a számára tökéletes melltartót. A viselt melltartója kényelmetlen, nem jó viselni. És persze ezen szeretne változtatni, próbál az interneten keresztül is megoldást találni a problémájára.

A sok félinformációkat tartalmazó melltartó méretes cikkek azt a látszatot keltik, hogy csak a méret a lényeg. Ha azt egyszer sikerül jól meghatározni, akkor megoldódik a melltartó probléma, pedig ez sajnos nem igaz.

Persze, fontos a méret, de legalább ennyire fontos a melltartó fazonja, kialakítása, anyagának minősége. Ráadásul az sem mindegy, milyen “hozott anyagra” keressük a melltartót: milyen állagúak, formájúak, méretűek a mellek. Arról nem is beszélve, hogy a mellek viselőjének milyen mellforma tetszik, ő milyenné szeretné formálni a melleit és mit tart ő egyedileg kényelmesnek.

Nem vagyunk egyformák, mindenki számára más melltartó a megfelelő. Például képzeljétek el, hogy én a a sima varrás nélküli melltartókat szeretem leginkább, pedig szinte ezekből adok el a legkevesebbet. Nekem nagyon puhák a melleim a mellemnek olyan formája lesz amilyenre a kosarat szabták, minden egyes millimétert kitöltök benne. De azt meg szeretem, ha szép kerekek a melleim, de a én varrott kosarakban legtöbbször csúcsos vagy szögletesek

A számodra tökéletes melltartó megtalálása tehát jóval túlmutat a melltartó méretek helyes meghatározásán. Érdemes egyszer elmenni egy melltartó szakértőhöz, aki segít megtalálni az álom melltartódat.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>